Mano Gargždai



Nepraleiskite progos: Ventspilio gėlių žiedų fiesta

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Kelionių agentūra „Alvaturas“ ir gidė Diana Butkutė organizuoja vienos dienos keliones po Lietuvą, Latviją, Lenkiją, Baltarusiją. Visą vasarą keliaukite ir pažinkite įdomius kraštus, išvykimas – iš Gargždų ar Klaipėdos. Rugpjūčio 5 d., šeštadienį, kviečia vykti į Latviją, Ventstpilį, tarptautinį gėlių kilimų festivalį.

 

7 val. išvykimas iš Klaipėdos ir Gargždų. Vykstame į šeimai draugišką ir gėlių sostine vadinamą miestą – Ventspilį, kur jau 16-ąjį kartą vyks tarptautinis gėlių kilimų festivalis. Gėlių kilimai kasmet kuriami pagal numatytą temą arba devizą, tradiciškai pasiūlomą Ventspilio gyventojų. Šįmet festivalio dalyviai turės sukurti 6 kvadratinių metrų dydžio kvadrato formos gėlių kilimą. Tarptautinis gėlių kilimų festivalis kasmet sulaukia daugybę dalyvių ir žiūrovų dėmesio. Gėlių kilimus kuria ne tik Latvijos floristai ir gėlių mėgėjai, bet ir dalyviai iš užsienio. Pernai festivalyje dalyvavo 50 komandų iš 8 šalių – Latvijos, Lietuvos, Estijos, Lenkijos, Baltarusijos, Rusijos, Italijos ir net iš Japonijos. Pergalės laurus pernai skynė tolimiausi festivalio svečiai – floristų komanda iš Japonijos su gėlių kilimu „Family Crest“ („Šeimos herbas“). Popietę  praleisime Ventos upės krantinėje grožėdamiesi nuostabiais gėlių kilimais, aplankysime unikalią Parventos biblioteką, inkarų parką. Vakarop apie 22 val. numatytas grįžimas namo. Kelionės kaina – 25 eurai.

 

Informacija pasiteiravimui ir registracijai el. paštu arba tel. +370 698 49752. Visas naujienas sekite feisbuko paskyroje DianaTravel.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 311 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,