Mano Gargždai



Klaipėdos rajonui – 35 padėkos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Savivaldybėje Telšių vyskupijos „Carito“ direktoriaus pavaduotoja Klaipėdos apskričiai Rasa Senkienė įteikė padėkas už bendradarbiavimą. klaipedos-r.lt nuotr. Savivaldybėje Telšių vyskupijos „Carito“ direktoriaus pavaduotoja Klaipėdos apskričiai Rasa Senkienė įteikė padėkas už bendradarbiavimą. klaipedos-r.lt nuotr.

Savivaldybėje Telšių vyskupijos „Carito“ direktoriaus pavaduotoja Klaipėdos apskričiai Rasa Senkienė įteikė padėkas už bendradarbiavimą, vykdant Maisto iš intervencinių atsargų labiausiai nepasiturintiems nariams bendrijoje įgyvendinimo programą.

Šiemet baigiama vykdyti aštuonerius metus trukusi programa, kurios metu stokojantiems buvo dalinami maisto paketai. Padėkota Savivaldybės vadovams, politikams, Socialinės paramos skyriaus specialistėms, aktyviausiai talkinusiems seniūnijų seniūnams, socialiniams ir kitiems darbuotojams. Už operatyvumą, bendruomenės informavimą, asmeninę iniciatyvą, atidumą bei pagarbą žmonėms padėka įteikta „Bangos“ laikraščio žurnalistei Virginijai Lapienei.

„Klaipėdos rajonas yra išskirtinis, iš kurio turėtų mokytis ir kitos Savivaldybės. Jūs esate orientuoti į žmogų, jums rūpi žmogus. Ačiū, kad padėjote vykdyti šią programą. Mūsų visų uždavinys – užtikrinti, kad paramą gautų tie, kuriems jos labiausiai reikia“, – sakė „Carito“ atstovė. Savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas padėkojo už įvertinimą ir linkėjo nuveikti dar daug gražių darbų rajono gyventojų labui. Vicemerė Rūta Cirtautaitė atkreipė dėmesį, kad socialinių darbuotojų darbas yra sunkus, padėkojo už puikų bendradarbiavimą, rūpestį ir paramą, kuri žmonėms reikalinga.

Seniūnijų socialinės darbuotojos prisiminė, kad pradžia buvo sudėtinga. „Trūko vietos, neturėjome tinkamų sąlygų laikyti produktus, kabinetai tapo sandėliais. Vėliau padėtis keitės, pakuotės mažėjo, sulaukdavome įvairesnių produktų. Žmonės pradėjo vertinti gaunamą maistą, o sužinoję, kad programa baigiasi – sakyti, kad bus sunku išsiversti be paramos“, – kalbėjo Vėžaičių seniūnijos socialinė darbuotoja Stasė Grykšienė.

Jau žinoma, kad 2014–2020 m. finansavimo laikotarpiu ES planuoja ir toliau skirti paramą maistu skurdžiai gyvenantiems asmenims.

 

klaipedos-r.lt fotografijos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 278 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,