Mano Gargždai



Kokia dovana geriausiai tiks jūsų draugo bernvakariui?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Jeigu jūsų geras draugas jau greitu metu sukurs savo šeimą ir neteks viengungio laisvės, tai jūs tikrai turite jį tinkamai išlydėti. Geros bernvakario dovanos padės prisiminti šiuos įvykius ilgą laiką.

 

Taigi, galite patys pasukti galvą ir pagalvoti, kas jūsų draugui tikrai patiktų, tačiau reikia atkreipti dėmesį ir į tai, kad pramoga arba dovana turėtų būti įdomi ir visiems kitiems šventėje dalyvausiantiems žmonėms, kadangi nepamirštamas bernvakaris Vilniuje turi būti linksmas, tad ir bernvakario dovana turi būti gerai nuteikianti. Šiame straipsnyje mes jums pasiūlysime keletą įdomių variantų – peržvelgsime populiariausias ir įdomiausias bernvakario dovanas, kad jūs galėtumėte apsispręsti, kokią išrinkti.

1)  Pasivažinėjimas prabangia mašina. Nėra jokia paslaptis, kad daugumai vaikinų iš tikrųjų patinka mašinos. Automobiliai gali būti labai įvairūs, tačiau faktas, kad tikrai ne kiekvienam tenka per savo gyvenimą pasivažinėti prabangiuoju Lamborghini arba itin galinga sportine mašina. Taigi, jeigu jūsų draugas tikrai mėgsta automobilius, jūs galite suteikti jam daug džiaugsmo padovanodami pasivažinėjimą prabangia Lamborghini mašina. Dažniausiai, tokia pramoga trunka apie pusvalandį arba iki valandos. Jūs galite rasti dovanų kuponų, kur ši pramoga kainuotų apie 60 eurų. Žinant tai, šis variantas yra labai puikus – kainos ir kokybės santykis bus iš tiesų puikus, jeigu jūsų draugas yra pakvaišęs dėl mašinų. Pasivažinėjimai kartais galimi tik specialioje trasoje, o kartais ir mieste – daug kas priklauso nuo to, kokią mašiną jūs norite draugui išnuomoti. Taip pat yra ir Truck Monster pramoga – kuomet jūs važinėsitės kalnais ir kalneliais su labai galingu automobiliu, kuris iš tikrųjų primena net sovietinį tanką.

2)  Vyno, visko, alaus degustacijos. Dar viena šauni dovana tuo, jog ji patiks visiems dalyviams. Tačiau vertėtų žinoti, kad degustacijos yra ne tik skanaus gėrimo paragavimas, o gerokai daugiau. Vyno ir alaus degustacijose jūs sužinosite nemažai įdomių faktų apie šių gėrimų atsiradimo istoriją, taip pat sužinosite, kokie istoriniai asmenys labai mėgo alų ir vyną. Taip pat jūs galėsite daugiau sužinoti apie maistą, naudojamą kaip užkanda prie šių gėrimų. Viskio degustacija irgi yra ypatingas dalykas – sužinosite ne tik daug istorijos, paragausite pačių skaniausių viskių iš viso pasaulio, tačiau ir sužinosite, koks skirtingas skonis gali būti išgaunamas geriant iš skirtingos formos visko taurių ar bokalų.

3)  Skrydis parašiutu arba oro balionu. Pramogos, susijusios su aukščiu gali būti skirtos ne visiems, tačiau jeigu manote, kad jūsų draugui patiktų tokia patirtis, tuomet pagalvokite apie tokią dovaną. Visi žmonės, kurie yra išbandę šuolį parašiutu vienbalsiai tvirtina, kad tai yra vienas iš geriausių dalykų gyvenime – patirtis yra visiškai neišdildoma ir tikrai niekas nesigaili tai pabandęs. Panašiai yra ir su parasparniais, tačiau reikia žinoti, kad parasparniu skristi be jokio apmokymo tikrai negalima – instruktoriai turi jums paaiškinti, kaip šiais dalykais naudotis, kad savo pramogos metu žmogus galėtų būti iš tikrųjų saugus ir žinotų viską, ko jam reikia.

4)  Kartingai bei keturračiai. Dar viena smagi pramoga, kuri turėtų patikti ne tik bernvakario dienos kaltininkui, tačiau ir visiems susirinkusiems jį pagerbti. Ši pramoga yra gera tuo, jog ji įtraukia visus bernvakario dalyvius ir ji nelabai atsibosta. Galite užsisakyti tiek kartingus, tiek ir keturračius. Pavyzdžiui, kuomet būsite pirmoje bernvakario dalyje, dar mieste, galėsite nuvykti į kartodromą, kuris yra Vilniuje. Čia smagiai praleisti laiką bevažinėjant kartingais bus iš tikrųjų šaunu, o vėliau, kuomet jau persikelsite arčiau gamtos, galėsite užsukti į Trakų rajone esančią trasą, skirtą keturračiams ir dar labiau pašėlti su šiais mažais, bet galingais aparatais.

5)  Striptizo klubas. Jeigu nuotaika nepakartojama ir jūs esate nusiteikę pašėlti kartu su šventės kaltininku, galima nupirkti jam kelialapį į striptizo klubą Vilniuje su įvairiomis pramogomis – tai gali būti ir vakarienė su šokėja, striptizas ir alus, šėliones klube iki pat ryto įsiminsite ilgam. Taigi, pasiruoškite šventės metu puikiai praleisti laiką – gražios merginos, meniški šokiai ir jauki aplinka šaunus pasirinkimas bernvakariui.

Tikimės, kad šie penki mūsų geriausios bernvakario dovanų idėjos padės jums sukurti puikią šventę savo draugui, kuris jau greitai taps šeimos žmogumi. Jūs galite pasinaudoti mūsų patarimais ir rasti iš tiesų pigių pasiūlymų internete bei tai sutaupyti nemažai pinigų ir galbūt nusipirkti dvi pramogas už vienos kainą. Tačiau norime priminti, kad jūs geriausiai žinote, ką mėgsta jūsų draugas ir turėtumėte būti originalūs – įdėkite dalelę savęs į tobulos  bernvakario dovanos paiešką. Pamatysite, kad jūsų draugas tai tikrai įvertins ir bus visuomet dėkingas už nuostabų laiką, praleistą kartu bernvakario metu.

Reklama

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 218 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,