Mano Gargždai



Gėlių prekyba internetu – ar verta pasinaudoti?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Artėja jūsų mylimo žmogaus gimtadienis ir jūs norite jam padaryti didelę ir malonią staigmeną? Viena iš staigmenų galėtų būti gėlių pristatymas į namus. Tai labai populiari paslauga, kuri dabar yra pasiekiama ir internetu. Tai reiškia, kad norėdami nudžiuginti savo mylimą mamą arba savo žmoną gėlėmis, jūs turite paprasčiausiai prisijungti prie interneto, nueiti į gėlių salono internetinę parduotuvę ir ten galėsite labai lengvai rasti norimas gėles – turėsite galimybę pasirinkti iš panašaus asortimento, kaip ir realiame gėlių salone. Dabar kiekvienas gėlių salonas turi savo tinklapį ir daugumoje iš jų jau yra vykdoma internetinė prekyba – kai kur internetinė prekyba yra labai išpopuliarėjusi ir kai kurie gėlių salonai parduoda gerokai daugiau gėlių būtent internetu, o ne naudodamiesi savo realiu gėlių salonu. Taigi, panagrinėkime, kodėl gėlių prekyba internetu dabar yra populiari ir kokie yra pagrindiniai jos trūkumai ir privalumai pirkėjo atžvilgiu.

 

Visų pirma, daugelis žmonių pradėjo naudotis greitu gėlių pristatymu Vilniuje dėl to, kad yra toli nuo namų. Įsivaizduokime tokią situaciją. Galbūt šiuo metu jūs esate išvykęs į užsienį uždarbiauti. Tokiu atveju, jums tikrai norėtųsi savo mylimą merginą arba savo mamą nustebinti gėlėmis gimtadienio arba mamos dienos proga ir šiltai apkabinti, tačiau to padaryti negalėsite. Visgi, galite išsisukti iš šios situacijos nupirkdami jai arba joms  gėlių puokštę internetu ir užsakydami pristatymą konkrečiu laiku į jos namus. Tai būtų iš tiesų šaunus poelgis, kadangi dažniausiai gėlių į namus niekas nesitiki, net ir per ypatingas progas – o čia jūs, gyvenantis užsienyje, nepamiršote pasveikinti jums gyvenime svarbaus žmogaus ir dabar galėsite pamatyti nuostabią ir tikrą šio žmogaus šypseną. Taigi, nieko keisto, kad vis daugiau emigrantų naudojasi gėlių pardavimo internetu paslauga. O dėl kokių dar priežasčių žmonės pradėjo pirkti gėles internetu?

Viena iš svarbiausių priežasčių yra ir kaina. Taip jau yra, kad ne tik gėlės, bet ir dauguma kitų daiktų internetu yra parduodami pigiau. Tai galima paaiškinti dvejopai – visų pirma, parduotuvėms yra kur kas mažiau išlaidų išlaikant tik tinklapį, o ne visą realų saloną, kur žmogus tik atėjęs gali pamatyti gėles arba kitus pardavimui skirtus daiktus. Taigi, nieko keisto, kad internetiniai gėlių salonai ir bendrai visos elektroninės parduotuvės savo klientams gali siūlyti akcijas kur kas dažniau ir kur kas didesnes nei realūs prekybos centrai ir salonai. Dar vienas dalykas – parduotuvės siekia įpratinti savo klientus pirkti internetu, todėl sugalvoja daugiau konkursų, akcijų ir nuolaidų. Žinant tai, būtų neprotinga nepasinaudoti mažesnėmis kainomis ir apsipirkti būtent internete.

Kai kurie žmonės turi kontraargumentų prieš perkant internetu pigias gėles su pristatymu Vilniuje, sakydami tai, kad tokiu atveju yra perkama katė maiše. Tačiau, patys populiariausi gėlių salonai internete atnaujina savo parduotuvę kiekvieną dieną ir į galeriją įkelia vis naujas puokštes, būtent tas, kurias tą akimirką galima nupirkti. O jeigu puokštė nupirkta ar kurios nors gėlės baigėsi, tai apie tai yra iš karto pranešama ir žmonės greitai sužino, kokių gėlių yra arba nėra realioje parduotuvėje. Taigi, jeigu jūs norite užsisakyti gėlę arba jų puokštę, tiesiog nueinate į internetinės parduotuvės galeriją ir galite peržvelgti visas ten esančias puokštes bei kai kuriais atvejais rasti aprašymus. Aprašymuose sužinosite, kam ir kas tokias gėles dažniausiai dovanoja, taip pat sužinosite visas įprastas šventes, per kurias tokios gėlės yra dovanojamos. Taigi, kitaip tariant, tai yra pakankamai informatyvu ir visiškai neatrodo, kad jūs pirktumėte katę maiše.

Taigi, išsiaiškinome kelis svarbius privalumus – gėlės internete kainuoja pigiau, jūs galite rasti būtent tą puokštę, kurios jums reikia ir tikrai nepirksite to, ko nematote. Dar vienas svarbus dalykas – pirkdami per internetą, jūs sutaupote ne tik pinigų, tačiau ir laiko. Juk apsipirkimas per internetą užtrukti gali apie penkias minutes, o štai į gėlių saloną nuvažiuoti reikia dar prisiruošti. Taigi, tai dar vienas svarbus privalumas į gėlių pirkimo internetu pusę.

Vadinasi, jeigu artimiausiu metu laukite svarbios šventės – galbūt jūsų draugystės jubiliejus, o galbūt mamos gimtadienis arba žmoną reikia pasveikinti su vardadieniu? Nesvarbu, kokia proga – jūs galite gauti gėles labai greitai, tiesiog pirkdami internetu ir nurodydami, į kurią Vilniaus vietą pristatyti gėles. O kartais tiesiog gera dovanoti gėles savo gyvenimo mylimoms moterims ir be jokių papildomų progų – tiesiog parodykite, kad jas mylite ir iš tikrųjų galvojate apie jas. Jūsų pastangos tikrai liks įvertintos. Taigi, jeigu dar nepirkote gėlių internetu, dabar pats laikas pamėginti tai padaryti – manome, jog jums patiks, jog tai padaryti yra paprasta ir patogu, o kainos internete yra mažesnės nei realiuose gėlių salonuose.

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 236 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,