Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vasaros akimirkos pavirs autoriniais atvirlaiškiais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Lietuvos paštas gyventojus kviečia dalintis savo vasaros atostogų akimirkomis ir skelbia tradicinį nuotraukų konkursą „Sustabdyk akimirką žavingą...“. Jau septintą kartą rengiamo konkurso nugalėtojai galės džiaugtis specialiai jiems pagamintais atvirlaiškiais su įamžintomis gražiausiomis vasaros atostogų akimirkomis.

 

„Atostogos neatsiejamos nuo pačių geriausių emocijų ir įspūdžių, kurie dažniausiai nugula fotoaparatų ar telefonų atminties kortelėse, todėl kiekvieną vasarą su džiaugsmu skelbiame tradiciniu jau tapusį konkursą.

Didelio susidomėjimo kasmet sulaukiantis autorinių atvirlaiškių konkursas kiekvienam mėgstančiam fotografuoti suteikia išskirtinę galimybę gražiausiais vasaros atostogų atsiminimais su artimaisiais ar draugais pasidalinti išsiuntus ranka rašytą, Lietuvos pašto išleistą asmeninį atvirlaiškį“, – teigia Lietuvos pašto Korporatyvinių reikalų departamento vadovė Rasa Kruopaitė-Lalienė.

Nuotraukas konkursui galima siųsti iki vasaros pabaigos – rugpjūčio 31 dienos į Lietuvos pašto „Facebook“ paskyrą. Visos konkursui „Sustabdyk akimirką žavingą...“ atsiųstos nuotraukos bus publikuojamos ir lauks įvertinimo Lietuvos pašto profilyje socialiniame tinkle „Facebook“, specialiai šiam konkursui sukurtame albume.

Unikaliais autoriniais atvirlaiškiais taps keturios įspūdingiausios atostogų fotografijos. Tris nuotraukas atvirlaiškiams rinks pašto ženklų leidyba ir filateline produkcija užsiimantys Lietuvos pašto specialistai. Dar vienos nuotraukos sėkmę nulems socialinio tinklo „Facebook“ lankytojai, atiduodami savo balsus labiausiai patinkančiai fotografijai. Tokiu būdu daugiausia „Patinka“ balsų surinkusi nuotrauka taip pat virs atvirlaiškiu.

Vienas asmuo konkursui gali teikti ne daugiau kaip 2 fotografijas. Nugalėtojai bus paskelbti rugsėjo 12 dieną. Konkursui teikiamos nuotraukos neturi pažeisti Lietuvos Respublikos įstatymų ir etikos normų. Lietuvos paštas pasilieka teisę viešai nepublikuoti nuotraukų, neatitinkančių konkurso taisyklių.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,