Logo
 Spausdinti šį puslapį

Nauja pramoga Klaipėdoje – šonaslydis triračiu „drift trike“ (video)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Štai tokiais motorizuotais triračiais galima pasivažinėti Klaipėdoje. Paslaugos teikėjų nuotr. Štai tokiais motorizuotais triračiais galima pasivažinėti Klaipėdoje. Paslaugos teikėjų nuotr.

Nuo liepos pabaigos Klaipėdoje, aikštelėje prie „Švyturio“ arenos, galima išbandyti unikalią pramogą Klaipėdos regione – pasivažinėjimą motorizuotais triračiais („drift trike“). Ši transporto priemonė suteikia galimybę išbandyti šonaslydį bet kam, norinčiam pajusti adrenaliną.

 

„Drift trike“ – triratis karto ir motociklo hibridas, kurio priekyje – vienas didelis ratas, o gale – du mažesni, ant kurių uždėti kieto plastiko žiedai. Nors transporto priemonė ir neišvysto didžiulio greičio, tačiau vos tik paspaudus greičio pedalą, triratis ima slysti į šoną.

Vienu metu 2000 kv. m aikštėje galės varžytis keturi lenktynininkai nuo 14 m. amžiaus.

Išskirtinę pramogą uostamiestyje nusprendę pasiūlyti klaipėdiečiai Arnas Petrusevičius ir Rokas Mineikis tikisi, kad tai taps nauju aktyvaus laisvalaikio praleidimo būdu, bernvakarių, mergvakarių ar gimtadienių pramoga.

„Kiekvienas pasivažinėjimas suteikia nepamirštamų emocijų. Smagiausia – išmokti suvaldyti triratį ir pajusti, kaip gali kontroliuoti slydimą“, – įsitikinę jaunieji verslininkai.

„Trike“ triračius į gimtąjį miestą vaikinai nusprendė parvežti, pamatę vaizdo įrašus internete iš ekstremalių pasivažinėjimų šiais triračiais užsienyje.

Informaciją apie šią naują pramogą sekite feisbuko paskyroje „WestCoast Drift Trike“.

 

 

Motorizuoti triračiai – pramogos teikėjų nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,