Logo
 Spausdinti šį puslapį

Agluonėnų vasaros šėlsmui pasidavė saujelė ištikimiausių (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Viena smagiausių pramogų renginyje – mūšis su 1 tūkst. balionų. S. Ulvikienės nuotr. Viena smagiausių pramogų renginyje – mūšis su 1 tūkst. balionų. S. Ulvikienės nuotr.

Šeštadienį Agluonėnuose vyko tradicinis vasaros renginys „IRRGI Summer Madness“. Šventės dalyvių laukė sporto varžybos, koncertas, mugė ir įvairios pramogos. Organizatoriai kvietė ne tik būti pozityviems, bet ir atsiduoti vasaros šėlsmui.

 

Norintieji nuo 14 val. varžėsi tinklinio, petankės varžybose, virvės traukimo rungtyje, vaikai dalyvavo estafetėje. Viena smagiausių pramogų renginyje – mūšis su 1 tūkst. balionų.

„Nesitikėjome, kad mėtytis vandens balionais gali būti taip linksma“, – sakė šventės organizatoriai, pasidžiaugę, kad žmonės į mūšį balionų atsinešė ir patys.

Mėgstantys įdomias užduotis turėjo progą dalyvauti „MAD“ penkiakovėje, kur subūrus komandą nuo 3 iki 5 žmonių žaidėjai vykdė beprotiškas užduotis.

Gargždų 309-tosios kuopos šauliai renginio metu kareiviškoje palapinėje siūlė išmėginti „Airsoft“ ginklus, pašaudyti į taikinius. Viso renginio metu vyko prekybininkų mugė. Spalvingu renginio akcentu tapo spalvotų dūmų bombos.

Vakare pasiklausyti savo atliekamos muzikos kvietė „Naujoji rinka“ iš Klaipėdos, „Flash Voyage“ iš Kauno ir sostinės atstovai „ABII“. Renginį, kurį organizavo Agluonėnų jaunimo studija „IRRGI“, Priekulės kultūros centro Agluonėnų skyrius ir sporto klubas „Agluona“ su partneriais, vainikavo spalvingi fejerverkai.

Viena iš šventės organizatorių Gabija Šutkutė apgailestavo, kad, nepaisant veiklų įvairovės, renginyje dalyvavo itin nedaug žmonių. Jos manymu, pritraukti didesnę auditoriją galbūt sutrukdė tai, kad šiemet festivalyje nepasirodė jokia žymi grupė. Primename, kad praėjusiais metais į Agluonėnų sceną žengė Donatas Montvydas, užpernai – grupė „Biplan”.

 

Šventės akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,