Mano Gargždai



„Bangos“ merginos neprilygo kaunietėms

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Sekmadienį „Bangos“ merginos sėkmingai pradėjo rungtynes, tačiau vėliau net 6 kartus turėjo traukti kamuolį iš savo vartų.

 

Rungtynių pradžia aikštės šeimininkėms nežadėjo nieko blogo: gargždiškės sėkmingai gynėsi ir greitai regzdavo kontratakas. 13 minutę po greito išpuolio L. Gedminaitę baudos aikštelės prieigose neleistinai sustabdė M. Liužinaitė ir už paskutinės vilties pražangą buvo pašalinta iš aikštės. 22 minutę iš P. Narbutaitės perdavimą gavusi L. Gedminaitė pabėgo nuo gynėjų ir tiksliu smūgiu nuo 16 metrų išvedė „Bangos“ komandą į priekį. Jau po 2 minučių be priežiūros aikštės viduryje palikta L. Vaitukaitytė sukirto į skersinį, o prie atšokusio kamuolio suskubusi K. Vaičiulaitytė rezultatą išlygino. Neapdairiai gynyboje žaidusios ir daug erdvės aikštės viduryje palikusios gargždiškės iki kėlinio pabaigos kaunietėms leido pasižymėti dar tris kartus. Po pertraukos viešnios pelnė dar du įvarčius ir susitikimą baigė 6:1 savo naudai.

Kitas rungtynes „Bangos“ merginos žais rugpjūčio 27 dieną 14 valandą Gargždų miesto stadione su Vilniaus „Žalgiriu“.

 

Iš protokolo. Gargždų „Banga“ – „Kauno Žalgiris“ 1:6 (1:4)

Gargždų stadionas, 150 žiūrovų. Teisėjas — O. Abramavičius.

Įvarčiai: 22 min. L. Gedminaitė (Gargždų „Banga“); 24 min. K. Vaičiulaitytė, 26, 41 ir 54 min. L. Vaitukaitytė, 30 min. K. Zabolotnaja, 68 min. R. Kunickaitė („Kauno Žalgiris“).

Įspėjimai: 73 min. A. Žėglevičiūtė („Kauno Žalgiris“).

Pašalinimai: 13 min. M. Liužinaitė („Kauno Žalgiris“).

„Bangos“ sudėtis: V. Jurgaitytė, D. Švarcaitė, K. Žiliūtė (35' M. Judeikytė), R. Tarasevičiūtė, A. Gedminaitė, E. Petrauskaitė, K. Pranulytė, M. Grikšaitė, V. Žatkina, P. Narbutaitė, L. Gedminaitė (83' A. Bondarenko).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 330 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,