Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vyko jaunimo verslumo skatinimo seminaras

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Rugpjūčio 29 d. Klaipėdos teritorinės darbo biržos Gargždų skyriuje įvyko renginių ciklui „Nuo diplomo iki darbo sutarties“ skirtas susitikimas jaunimo verslumui skatinti, kurį inicijavo Klaipėdos teritorinės darbo biržos Gargždų skyriaus specialistė Indrė Žiedienė.

 

Susitikimo tema – „Parama jaunimui verslo pradžios idėjoms įgyvendinti bei pirmajai darbo vietai sukurti“. Nors susitikimo pranešimai buvo skirti jaunimui, tačiau dalyvavo daug vyresnio amžiaus asmenų, kuriems buvo aktuali informacija, kaip įkurti savo verslą. 

Renginyje dalyvavęs Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyriausiasis specialistas Mantas Virbauskas susirinkusiems dalyviams pristatė Klaipėdos rajono savivaldybės Smulkiojo ir vidutinio verslo plėtros programą bei naująjį Klaipėdos rajono savivaldybės prekės ženklą „Atveria horizontus“, o Klaipėdos TDB Gargždų skyriaus specialistė Danutė Dirgėlienė nuosekliai išdėstė visą informaciją apie LDB vykdomą programą „Savarankiško užimtumo rėmimas“, kai asmuo, turintis gerų sumanymų dėl savo verslo, gali kreiptis į teritorinę darbo biržą dėl finansinės paramos darbo vietos sau steigimui.

Plačiau apie Klaipėdos rajono savivaldybės Smulkiojo ir vidutinio verslo plėtros programą skaitykite:

https://klaipedos-r.lt/go.php/lit/img/162.

Plačiau apie LDB vykdomą programą „Savarankiško užimtumo rėmimas“ skaitykite:

https://www.ldb.lt/Informacija/PaslaugosDarbdaviams/Puslapiai/savarankisko_uzimtumo_remimas.aspx.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,