Mano Gargždai



Doviluose atidaryta šunų vedžiojimo aikštelė (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gyventojai džiaugėsi naujos šunų vedžiojimo aikštelės atidarymu. S. Ulvikienės nuotr. Gyventojai džiaugėsi naujos šunų vedžiojimo aikštelės atidarymu. S. Ulvikienės nuotr.

Ketvirtadienį Dovilų seniūnija ir Dovilų pagrindinė mokykla pakvietė visus į naujos šunų vedžiojimo aikštelės „Šunų rojus“ atidarymą.

 

Renginyje dalyvavo nemažas būrys Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų ir administracijos specialistų. Aikštelės atidarymas sudomino ir vietos gyventojus, kurie į renginį atskubėjo kartu su savo keturkojais draugais.

Simbolinę atidarymo juostą perkirpo vicemerės Violeta Riaukienė ir Rūta Cirtautaitė, Dovilų seniūnijos seniūnė Nijolė Ilginienė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas.

Susirinkusiems pasirodymą surengė kinologas Sigitas Savickis, naudingų žinių suteikė šunų dresuotojai.

Šunų vedžiojimo aikštelė bei maudykla įrengta prie nedidelio vandens telkinio, šalia kelio, einančio iš Dovilų miestelio į Gargždus (Gargždų g.). Ją jau iki atidarymo spėjo pamėgti vietiniai gyventojai, kurie kas vakarą nepraleidžia progos paleisti savo augintinius, pabendrauti su kitų keturkojų šeimininkais.

Aikštelės įrengimui 10 tūkst. eurų finansavimą skyrė Klaipėdos rajono savivaldybė, prie įrengimo aktyviai prisidėjo aktyvūs doviliškiai.

 

Renginio akimirkos – „Mano Dovilai“, Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,