Mano Gargždai



Įvaizdžių kūrimas šventei

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Naujųjų nakčiai – užburianti orchidėjų spalva

 

Yra sakoma – kaip Naujuosius sutiksi, tokie bus ir visi ateinantys metai. Todėl svarbu ne tik kompanija, su kuria švęsite, ne tik vaišės ir linksmybės, bet ir kiekviena detalė aprangoje bei įvaizdyje. Ypač moterims.

 

Stilistai, dizaineriai ir įvaizdžio kūrėjai šių metų gruodžio 31-osios vakarą ragina dabintis taip vadinama orchidėjos spalva – švytinčiu violetinės ir rožinės spalvos mišiniu. Ši spalva suteikia odai sveiką atspalvį, gaivumo ir šviežumo – pasipuošę šios spalvos rūbais atrodysite sveiki, pailsėję ir nusiteikę Naujuosius sutikti energingai. Šios spalvos rūbais arba bent jau aksesuarais gali puoštis ir moterys, ir vyrai – visi atrodys stilingai.

Violetinę spalvą Naujųjų išvakarėse galite derinti su šiais, 2013-aisiais karaliavusia smaragdine spalva – ji vis dar madinga.

O ateinančius metus švytinčios orchidėjos metais paskelbė spalvų institutas „Pantone Color“. Šis institutas diktuoja spalvų madas visose srityse. Taigi neapsiriksite, jei Arklio metus pasitiksite pasipuošę šios spalvos rūbais, makiažu, aksesuarais ar net interjero pakeitimais.

Dizaineriai ragina šventei rinktis rūbus su intriguojančiomis detalėmis – nuoga nugara, skeltukais, nėriniais odos aplikacijomis.

Gero skonio ženklas Naujametiniame vakare – deimantai, smulkūs žiedai, masyvūs kaklo papuošalai. Itin madingos apykaklės. Svarbiausia – nepersistengti su blizgiais audiniais, vulgariomis iškirptėmis ir krūva papuošalų.

 

Makiažas – šventinis ir išskirtinis

 

Naujųjų metų nakties makiažas negali būti kasdieninis ir įprastas. Pasitikite metus šventiškai ir jie bus dosnūs. Todėl visažistai sako, jog būtinai turite suteikti savo veidui blizgesio, antakių lijina privalo būti nepriekaištinga, o akys – dramatiškos. Taigi galite naudoti blizgius šešėlius, tamsius akių kontūrus. Lūpos tiks klasikinė raudona spalva. Beje, visiškai nebūtina derinti makiažo ir aprangos spalvos.

O štai astrologė Angelina Zalatorienė pataria per Naujuosius pasipuošti skambančiais papuošalais, o plaukus susirišti į taip vadinamą arklio uodegą – tokia šukuosena aktyvina kraujotaką ir jaunina odą. Tai – turbūt pats geriausias makiažas.

Tačiau svarbiausia per Naujųjų šventę, sako dizaineriai bei grožio specialistai, suskirti įdomų žaidimą, sukurti savo personažą ir į jį įsijausti. Tada kurti savo įvaizdį bus dar įdomiau ir linksmiau.

 

Svarbus ir vaišių stalas

 

Sėkmę, o svarbiausia, jaunystę ir sveikatą Arklio metai atneš, jei ant šventinio stalo turėsite tyro šaltinio vandens, obuolių pyrago ir ąžuolo statinėje brandinto brendžio.

Kadangi ateinantys metais bus Arklio, Naujuosius reikėtų sutikti energingai ir laisvai – taip, kaip per pievas bėga arklys. Šėliokite ir juokaukite, žaiskite, o praėjusių metų nuodėmes palikite pirtyje – išsiperkite ąžuoline vanta.

Meilė kitais metais prisiviliosite namus puošdami puokštėmis ar paveikslais su džiovintais varpiniais augalais.

Dovanoti galite, be jokios abejonės, viską, kas susiję su Arkliu – kiekviena smulkmena, tikėtina, kitais metais atneš sėkmę.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 319 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,