Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kelionės: Ilzenbergo dvaras, Vilnius ir Šviesų festivalis Rygoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Kelionių agentūra „Alvaturas“ ir gidė Diana Butkutė organizuoja vienos dienos keliones po Lietuvą, Latviją, Lenkiją, Baltarusiją. Spalio ir lapkričio mėnesiais kviečia keliauti į atsinaujinusį Ilzenbergo dvarą, Vilniaus senamiestį ir Medininkų pilį bei Šviesų festivalį Rygoje.

 

Spalio 7 d. (šeštadienį) laukia kelionė į Rokiškio regiono dvarus ir atsinaujinusį Ilzenbergo dvarą. Ilzenbergo dvaro teritorija yra ne tik parkas ir dvaras. Čia ištisus metus gyvena žmonės ir veikia pirmasis ir didžiausias Baltijos šalyse Ilzenbergo dvaro harmonijoje su gamta dirbantis ūkis. Kelionės kaina – 25–30 eurų (priklausys nuo grupės dydžio), lankytini objektai – 12 eurų. Plačiau apie kelionę skaitykite ČIA.

 

Spalio 14 d. (šeštadienį) numatyta kelionė į Vilnių, aplankant Valdovų rūmus, senamiestį, Katedrą, Šv. Onos  bažnyčią, Šv. Petro ir Povilo bažnyčią. Taip pat planuojama aplankyti Medininkų pilį. Kelionės kaina – 30 eurų. Lankomi objektai – apie 10–15 eurų. Plačiau apie kelionę skaitykite ČIA.

 

Lapkričio 18 d. (šeštadienį) „Šviečianti Ryga“ siūlo tarptautinę šviesos ir multimedijos instaliacijų programą. Pastatai, aikštės, tiltai ir paminklai paverčiami unikaliais šviesos meno darbais, kuriuos papildo vaizduojamasis menas bei muzikos ir teatro elementai. Kelionės kaina – 25 eurai. Į kainą neįskaičiuotas privalomas sveikatos draudimas. Plačiau apie kelionę skaitykite ČIA.

 

Informacija pasiteiravimui ir registracijai el. paštu arba tel. +370 698 49752 (skambinti po 15 val.). Visas naujienas sekite feisbuko paskyroje DianaTravel.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,