Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Žiemio“ buriuotojai uždarė 2017 metų sezoną

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Varžybų prizininkai. Klaipėdos krašto buriavimo mokyklos „Žiemys" nuotr. Varžybų prizininkai. Klaipėdos krašto buriavimo mokyklos „Žiemys" nuotr.

Kol Klaipėdoje vyko buriuotojų, motorlaivių, klaipėdiečių susitikimas, kurio tikslas skatinti laivybą Dangės upėje, Drevernoje, Kuršių mariose, su stipriu vėju ir lietumi kovojo jaunieji „Žiemio“ buriuotojai. Jų tikslas – laimėti paskutines šių metų buriavimo sezono varžybas YAMAHA taurei laimėti ir parodyti savo treneriams ir tėveliams kiek daug įgijo naujų žinių per šį sezoną. Pučiant stipriam žvarbiam vėjui, „Optimist“ jachtų klasės B grupės dalyviai, kurių amžius siekė nuo 6 iki 8 metų, parodė savo drąsą ir ryžtą, nepabūgo šalto vandens, o apsiversti ir „išsimaudyti“ teko ne vienam.

 

Tarp jauniausiųjų I vietą iškovojo Jokūbas Butavičius, II vietą – Adomas Kručius, III – Karolis Rimgaila. (Treneris Ruslanas Rokas)

„Optimist“ B grupėje I vietą laimėjo Jonas Macevičius (Klaipėdos raj.), II vietą – Nojus Mockus, III vietą –Vilius Vasiulis. (Treneris Marius)

Vyresnieji „lazeristai“ prizinėmis vietomis pasiskirstė taip: I vieta – Patrikas Tamašauskas (Klaipėdos raj.), II vieta – Nojus Bestauskas (Klaipėdos raj.), III vieta – Benas Klioštoraitis.

Geriausiai pasirodžiusi mergaitė B grupėje – Elzė Černiauskaitė. Geriausiai pasirodžiusi mergaitė A grupėje – Ema Kuodytė. Jauniausias dalyvis – Bartas Kupliauskas.

Sužvarbusius vaikus tėveliai šildė arbata ir saldėsiaia, o rėmėjo UAB „Yamatechos“ atstovas Rokas– įsteigtais prizais.

Apdovanojimų ceremonija įvyko mokyklos kukliame „elinge“, nes pylė kaip iš kibiro. Ir visai nesvarbu, kad per liūtį ne visi girdėjome vienas kitą, bet tai buvo jaukus, linksmas ir nepakartojamas 2017 metų buriavimo sezono uždarymas.

Dėkojame teisėjams, treneriams, palaikymo komandai – tėveliams, broliukams, sesutėms ir varžybų pagrindiniam rėmėjui UAB „YAMATECHA“.

GERO VĖJO kitiems metams!

 

Varžybų akimirkos – VšĮ „Žiemys“ nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,