Logo
 Spausdinti šį puslapį

Trečiadienį Gargždų kultūros centrą užlies džiazas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Kęstutis Vaiginis. kestutisvaiginis.com nuotr. Kęstutis Vaiginis. kestutisvaiginis.com nuotr.

Jau šį trečiadienį, spalio 11 d.. 18 val., Gargždų kultūros centras gyventojus pakvies į pirmąjį tarptautinio menų festivalio „Ruduo Gargžduose“ renginį – tarptautinį džiazo projektą „Spalvų šėlsmas“.

 

Į šį pasirodymą susirinkusieji turės galimybę išgirsti kompozitoriaus, įvairių projektų autoriaus, vieno talentingiausių jaunos kartos Lietuvos saksofonininkų Kęstučio Vaiginio ir fortepijono virtuozo iš Brazilijos Alex Correa ir brazilų Felipe Brisola (kontrabosas), Rodrigo Digao Braz (mušamieji) kvartetą.

„Alex Correa – gerai žinomas ne tik Europoje, bet ir Amerikoje. Šį renginį drauge su K. Vaiginiu derinau apie metus“, – apie tarptautinį projektą, kurį pavyko prisikviesti į Gargždus, kalbėjo renginio meno vadovė Asta Vaičiulienė.

Ji akcentavo, kad renginyje skambėsiantis džiazas bus populiarus, uždegantis, tad turėtų patikti daugeliui. Šis tarptautinis lietuvio ir brazilų kvartetas Lietuvoje pirmą kartą pasirodys būtent Gargžduose. Po to jie surengs koncertus Klaipėdoje „Jazzpilyje“, Tauragėje, Marijampolėje.

Visą festivalio renginių programą rasite ČIA.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,