Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Gargždų veteranas-SC“ su „Prelegentais“ sužaidė lygiosiomis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Penktadienį Gargždų miesto centriniame stadione buvo sužaistos pirmosios Lietuvos veteranų futbolo lygos (+35 m.) ketvirtfinalio rungtynės, kuriose susitiko „Gargždų veteranas-SC“ ir Vilniaus „Prelegentai“.

 

Pirmajame kėlinyje iniciatyva priklausė „Prelegentams“. Po pakelto kampinio gražiu smūgiu galva kamuolį į gargždiškių vartus nukreipė iš Gargždų kilęs Girius Kalvaitis. Praleidę įvartį Gargždų veteranai pradėjo rungtyniauti kur kas aktyviau.

Andriaus Jokšo, Mindaugo Vijeikio ir Mindaugo Jonelio vedami gargždiškiai ne kartą rimtai grasino „Prelegentų“ vartams, bet rimtų rezultatų tai nedavė ir pasibaigus pirmajam kėliniui rezultatas švieslentėje degė 1:0 „Prelegentų“ naudai.

Antrajame kėlinyje „Gargždų veteranas-SC“ toliau nemažino apsukų ir aktyviai spaudė svečius iš Vilniaus. Įpusėjus antrajam kėliniui, po puikaus Andriaus Jokšo perdavimo į baudos aikštelę smūgiu galva vilniečių vartininką nuginklavo Stasys Vyšniauskas. Per likusį rungtynių laiką abi komandos dar turėjo progų pakreipti rezultatą sau teigiama linkme, bet susikurtų progų įmušti įvartį neišnaudojo nei vieni, nei kiti ir rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1.

Atsakomosios rungtynės vyks jau šį penktadienį (spalio 13 d.) 20.30 val. LFF stadione Vilniuje.

 

Kiti rezultatai:

Kauno „Virpstas“ – Klaipėdos „Atlantas“ 3:0 (techninė „Virpsto“ pergalė, nes Klaipėdos komandoje žaidė I lygoje registruotas žaidėjas, o rungtynės baigėsi 3:2 „Virpsto“ naudai).

Įspėjimai lieka galioti: A. Markevičius („Virpstas“), R. Šmitas („Atlantas“).

Atsakomosios rungtynės vyks spalio 11 d. Klaipėdoje (trečiadienį) 19.30 val.

 

Jonavos „Klevas“ – Šiaulių „Šiauliai“ 4:1.

Įvarčiai: D. Sichranov („Klevas“), P. Vizbaras („Klevas“ – į savo vartus), V. Nutautas, S. Jagminas („Šiauliai“ – į savo vartus), J. Medvedevas („Šiauliai“).

Įspėjimai: R. Stankus, N. Čiapas („Šiauliai“), P. Kvedaravičius („Klevas“).

Atsakomosios rungtynės vyks spalio 15 d. Šiauliuose (sekmadienį).

 

Tauragė – Alytus 0:4.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,