Logo
 Spausdinti šį puslapį

Veiviržėnų bibliotekoje pristatyta Nijolės Kepenienės knyga

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Susitikimo akimirka. V. Krauleidienės nuotr. Susitikimo akimirka. V. Krauleidienės nuotr.

Ankstų spalio 18-osios rytą į Veiviržėnų biblioteką sugužėjo gausus mažųjų lankytojų būrys – Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos 1–4 klasių moksleiviai ir jų mokytojos.

 

Vaikai dalyvavo smagiame ir įdomiame renginyje – rašytojos Nijolės Kepenienės knygelės „Netikri padavimai“ pristatyme. Bibliotekoje jų laukė pati knygelės autorė. Daug vaikų buvo maloniai nustebę (kai kurie net sužavėti), nes pirmą kartą bendravo su tikra rašytoja.

Evita Dėringytė, Julija Jančiauskaitė ir Mantvydas Kundrotas paskaitė trumpus kūrinėlius iš pristatomos knygelės. Rašytoja smagiai bendravo su vaikais, skaitė savo kūrybą, žaidė linksmus literatūrinius žaidimus, klausė vaikų sekamų pasakų ir nutikimų, dainavo, pristatė dar keletą savo knygelių: „Verpėjėlė“ ir „Baltų ženklai“. Aktyviausi vaikai ir geriausi klausytojai buvo apdovanoti gražiomis knygelėmis. Vaikai, mokytojos ir bibliotekininkė dėkojo rašytojai už tai, kad atvyko, už padovanotas knygutes ir už įdomų renginį.

Smagu, kad kaimų ir miestelių, nutolusių nuo didesnių miestų ir rajono centrų vaikai bibliotekoje gali gyvai bendrauti su knygų kūrėjais, užduoti jiems klausimus, dalyvauti bendroje veikloje.

 

Renginio akimirkos – Valės Krauleidienės nuoraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,