Mano Gargždai



Naujai sublizgo policijos sporto salė

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Policijos sporto salė, esanti Gamyklos gatvėje, jau seniai „prašėsi“ atnaujinimo, ten vykdavo nemažai varžybų, šaltuoju metų sezonu treniruodavosi ir futbolą lankantys Klaipėdos rajono vaikai. Praėjusiame Tarybos posėdyje salės tvarkymo darbams buvo skirta 22,8 tūkst. eurų, paskirti du šio projekto vykdytojai – Sporto centras ir VšĮ „Gargždų futbolas“.

 

Kaip pasakojo Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas, nuspręsta, kad, pasiskirsčius darbus, bus galima juos atlikti greičiau. VšĮ „Gargždų futbolas“ atsakingas už rūbinių, teisėjų-trenerių kambario įrengimą. Vienoje iš rūbinių atsiras papildomi dušai, taip pat pačioje salėje bus sustiprintas apšvietimas, tvarkomas varvantis stogas. VšĮ „Gargždų futbolas“ direktorius R. Mikalauskas informavo, kad jau baigiama remontuoti persirengimo kambarius, šią savaitę ketinama pradėti stogo ir apšvietimo tvarkymo darbus. Stogo esą anksčiau „lopyti“ nebuvo galima dėl nuolatinio lietaus. Sporto centras jau atnaujino grindų dangą ir artimiausiu metu planuoja uždėti apsauginius tinklus, įrengti sekretoriatą bei nupirkti švieslentę.

„Salėje būdavo neįmanoma žaisti, slysdavo, visi skundėsi. Reikia džiaugtis, kad padidės funkcionalumas, seniai reikėjo kapitalinio remonto. Dėjau pastangas, kad salė atgytų“, – pasakojo V. Liutikas.

Anot jo, salėje braižomos keturių sporto šakų linijos, tad bus galima pagal poreikį žaisti futbolą, tinklinį, lauko tenisą ir krepšinį.

Daugiausiai laiko atnaujintoje salėje teks futbolo mėgėjams. Kaip informavo R. Mikalauskas, vaikai, lankantys futbolo treniruotes, čia žaidžia kasdien – nuo 14 iki pat 20 val., tad salės užimtumas – išties didžiulis.

Atnaujintoje sporto erdvėje žais ir pajėgiausiame salės futbolo divizione – Futsal A lygoje – dalyvaujanti „Gargždų pramogos SC“ komanda. Planuojama, kad sportininkai dukart per savaitę treniruosis, o kas antrą savaitgalį dalyvaus čempionato varžybose.

V. Liutikas tikisi, kad į policijos salę pavyks perkelti ir lauko teniso pirmenybes „Mano Gargždai“ taurei laimėti. Pasak Sporto centro direktoriaus, varžybas čia galės stebėti apie 170–200 žmonių. V. Liutiko teigimu, jeigu „Gargždų SC“ krepšininkai patektų į aukštesnę lygą, būtų galimybė šioje salėje vykdyti ir varžybas iki tol, kol Gargžduose bus pastatytas daugiafunkcis sporto centras.

„Reikia padėkoti policijai, kuri geranoriškai atidavė vieną savo kabinetą. Bus ir komandoms, ir vaikams patogiau“, – atnaujinta sporto erdve džiaugėsi V. Liutikas.

Šia Klaipėdos apskrities vyriausiajam policijos komisariatui priklausančia sale pagal trišalę sutartį gali naudotis VšĮ „Gargždų futbolas“ ir Klaipėdos rajono savivaldybės biudžetinės įstaigos. Tikimasi, kad pilnai pradėti naudotis atnaujintomis patalpomis sportininkai galės jau lapkričio pradžioje.

 

Atnaujinta sporto salės grindų danga – S. Ulvikienės nuotraukose:

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 366 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,