Mano Gargždai



LFF I lygos finišas: kas taps nugalėtojais?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. Asociatyvi VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Šeštadienį 14 valandą Utenoje „Banga“ žais paskutines I lygos rungtynes su vietos „Uteniu B“.

 

Jau kurį laiką buvo aišku, kad lenktynėse dėl pirmosios vietos I lygoje liko tik „Palanga“ ir „Banga“. Abi komandos finišo tiesiojoje po kartą skaudžiai suklupo, taip išlaikydamos įtampą iki pat paskutinių dviejų 2017 metų I lygos valandų.

Dabar konkurentus skiria du taškai ir yra trys galimos baigtys. Jei „Palanga“ namie įveiks „Trakus B“, tai galės jau šeštadienį švęsti pergalę I lygoje. „Banga“ galėtų švęsti tik tokiu atveju, jei pati įveiktų „Utenį B“, o palangiškiai patirtų fiasko paskutinėje savo dvikovoje. Daugiau komplikacijų susiję su trečiuoju variantu. Jei „Palanga“ pelnys tik tašką, o „Banga“ – tris, tai komandoms tektų žaisti papildomas rungtynes dėl nugalėtojo vardo, nes 2017 metų varžybų nuostatuose užfiksuota, kad „jeigu sužaidus paskutines atitinkamų LFF varžybų rungtynes, į jų nugalėtojos vardą pretenduoja dvi ar daugiau komandų, surinkusios vienodai taškų, skiriamos papildomos rungtynės <…> neutralioje aikštėje“.

Pirmąją vietą I lygoje užėmęs klubas iškovoja tiesioginį kelialapį į A lygą, o antroje vietoje likusiam dar tektų žaisti dvejas rungtynes su septintąją poziciją A lygoje užimsiančiu Kauno „Stumbru“. Pereinamosios rungtynės turėtų vykti spalio 28 dieną I lygos klubo aikštėje ir lapkričio 4 dieną Kaune.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,