Mano Gargždai



„Banga“ pasipuošė sidabro medaliais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Paskutiniojo turo dvikovoje Utenoje „Banga“ užtikrintai rezultatu 4:0 įveikė „Utenio“ dublerius.

 

Nuo pirmųjų minučių iniciatyvą perėmusi „Banga“ neatsipalaidavo iki paskutinių susitikimo sekundžių. Pirmajame kėlinyje gargždiškiai sukūrė keletą gerų progų, tačiau jos liko neišnaudotos. Arčiausiai tikslo buvo R. Krušnauskas ir K. Ubaitis, tačiau jų pavojingus smūgius atrėmė įspūdingai žaidęs šeimininkų vartų sargas.

Sėkmė nuo uteniškių nusisuko įsibėgėjus antrajam kėliniui. Po užsitęsusios sumaišties „Utenio B“ baudos aikštelėje Sim. Urbys iš arti pasiuntė kamuolį į vartus – 0:1. Net ir įgijusi pranašumą „Banga“ nemažino spaudimo. 77 minutę po D. Zubausko smūgio šeimininkų vartininkas nukreipė kamuolį į baudos aikštelės kraštą, kur pirmasis prie jo atsidūrė D. Lukošius. Perdavimas į baudos aikštelę įkirtusiam G. Samsonik ir kamuolys nuskriejo į tolimąjį vartų kampą – 0:2. Dar po poros minučių jau pats D. Lukošius išnaudojo šeimininkų klaidą ir pasiuntė kamuolį į vartus – 0:3. I lygos kovas įvarčiu užbaigė D. Zubauskas, pats uždirbęs ir realizavęs vienuolikos metrų baudinį – 0:4.

„Banga“ nesulaukė palankių žinių iš tuo pat metu Palangoje vykusių rungtynių, tad I lygos pirmenybes baigė pirmą kartą klubo istorijoje iškovojusi I lygos sidabro medalius.

Nors I lygos pirmenybės baigėsi, „Bangai“ sezonas dar tęsiasi. Gargždiškių laukia du susitikimai su A lygoje septintąją vietą užėmusiu Kauno „Stumbru“ dėl teisės 2018 metais varžytis A lygoje. Prieš sezoną paskelbtame tvarkaraštyje numatyta, kad šie susitikimai vyks spalio 28 dieną Gargžduose ir lapkričio 4 dieną Kaune.

 

Iš protokolo. Utenis B (Utena) – Banga (Gargždai) 0:4 (0:0).

Utenio stadionas, 70 žiūrovų. Teisėjas – R.Valikonis.

Įvarčiai: 61 min. Sim. Urbys, 77 min. G. Samsonik, 79 min. D. Lukošius, 89 min. (iš 11 m) D. Zubauskas (Banga).

Įspėjimai: 70 min. Sim. Urbys (Banga).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas (86' K. Smilingis), Sig. Urbys, E. Bračkus, K. Gnedojus, M. Gudauskas, D. Lukošius (88' P. Lotužys), A. Butkus (86' N. Žebrauskas), K. Urbaitis (82' A. Bačanskis), G. Samsonik, Sim. Urbys, R. Krušnauskas (76' D. Zubauskas). Atsargoje liko: M. Petrikas, J. Skuodas.

 

„Banga“ švenčia pergalę su fanais: 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 394 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,