Logo
 Spausdinti šį puslapį

Helovino šėlsmas neaplenks ir Gargždų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Helovinas – šventė, vykstanti spalio 31-ąją. JAV šios šventės metu vaikai dėvi specialius kostiumus ir vaikšto po žmonių namus, sakydami: „Pokštas arba saldainis“. Daugelis iš moliūgų išsiskaptuoja žibintus, pasakoja baisias istorijas, žiūri siaubo filmus, krečia šunybes. Pavadinimas Helovinas (angl. Halloween) kilęs iš senosios anglų kalbos. Ši šventė populiarėja ir Lietuvoje.

 

Šiais metais, spalio 31 d., Gargžduose, atbus įvairiausios mistinės būtybės: zombiai, giltinės ir kiti padarai. Helovinui intensyviai ruošiasi ir Gargždų kultūros centras, ir Gargždų atviras jaunimo centras.

Gargždų kultūros centras jau antrus metus iš eilės pakvies pajusti baimę Siaubo kultūros namuose, kuriuose pilna dvasių, būtybių, mistinių reiškinių. Nuo 18.00 val. kviečiame apsilankyti Gargždų kultūros centre ir pasinerti į vaiduoklišką pasaulį.

19.13 val. Gargždų atviro jaunimo centro (GAJC) kolektyvas ir lankytojai kviečia į Helovino vakarėlį, kurio metu bus išvytos visos blogos mintys ir smagiai praleistas laikas diskotekoje.

Gargždų atviro jaunimo centro lankytojai teigia, kad Helovinas – viena mėgstamiausių jų švenčių, noriai jam ruošiasi ir visada smagiai leidžia laiką.

GAJC darbuotoja Simona Stonkienė ir Edita Vyšniauskė teigė, kad centre didžiausio lankytojų dėmesio visada sulaukia būtent ši šventė ir džiaugiasi, kad jaunimas noriai pats inicijuoja renginį, ruošiasi dekoracijas, kuria atmosferą.

 

Renginių plakatai:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,