Mano Gargždai



Efektyvios svorio metimo priemonės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Per mažas fizinis aktyvumas ir nesveiko maisto vartojimas – pagrindinės antsvorio priežastys, o kova su svorio metimu ne visada yra tokia veiksminga, kokios tikimasi. Taigi, dažnai yra teiraujamasi, kokios efektyvios svorio metimo priemonės galėtų būti geriausiu pasirinkimu. Jų galima išskirti ne taip ir mažai, tačiau ne visos gali garantuoti geriausią rezultatą. Taigi, kokias priemones vertėtų pasirinkti?

 

Mitybos derinimas

Nors metantys svorį gana danai nusprendžia rinktis įvairias alinančias dietas, tačiau toks pasirinkimas pasiteisina tikrai ne visada. Nėra būtina atsisakyti tam tikrų maisto produktų, paprasčiausiai svarbu yra tai, kuriuo metu ir ką valgote. Pirmoje dienos pusėje vertėtų rinktis daugiau angliavandenių turintį maistą, o antroje dienos pusėje – baltymų. Taip pat vertėtų apriboti suvartojamo „greito maisto“ ir cukraus kiekį.

 

Nepamirškite vandens!

Efektyvios svorio metimo priemonės yra gana elementarios, tačiau ne visada jų yra imamasi. Dažnai pamirštama, kad per dieną reikia išgerti pakankamai vandens – kilogramui kūno svorio turėtų tekti maždaug 60 mililitrų. Taigi, svarbu įprasti gurkšnoti vandenį visos dienos metu, nepriklausomai nuo metų laiko. Geriausia gerti nedideliais kiekiais, bet dažniau.

 

Didinkite fizinį aktyvumą

Svoris kris tada, jei sudeginamų kalorijų kiekis bus didesnis nei suvartojamų. Svarbu atrasti tokią fizinę veiklą, kuri jums teiktų malonumą – tokiu atveju sportą įtraukti į savo dienotvarkę bus kur kas paprasčiau. Vietoj važiavimo automobiliu rinkitės dažnesnį vaikščiojimą pėsčiomis, jei gyvenate daugiabutyje, nevažiuokite liftu, bet lipkite laiptais, ir t.t. Nedideli pokyčiai gali tapti tikrai naudingais įpročiais, ir tokiu atveju svorio metimas bus kur kas efektyvesnis.

 

Gali padėti ir maisto papildai

Žinoma, nereikia tikėtis, kad papildai už jus atliks visą darbą, tačiau jie tikrai gali padėti kovoti su alkiu ar saldumynų poreikiu. Pavyzdžiui, maisto papildas „Purple Mangosteen“ padeda kovoti su alkiu, todėl jūs galėsite būti užtikrinti, kad kalorijų suvartosite mažiau. Taip pat gali būti pasirenkamas visame pasaulyje populiarus maisto papildas „Nidora“, kuris užtikrina greitesnį sotumo jausmą. Pasirinkimo galimybių šiandien yra ir kur kas daugiau, todėl visada galėsite atrasti, kokios svorio metimo priemonės labiausiai pasiteisintų.

 

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 677 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,