Mano Gargždai



Kovoje dėl patekimo į A lygą – pirmoji „Bangos“ nesėkmė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Pirmųjų serijos dėl teisės žaisti A lygoje rungtynių pradžia „Bangai“ susiklostė nesėkmingai. Šeštadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ pirmosiose pereinamosiose rungtynėse 1:2 nusileido Kauno „Stumbrui“.

 

Jau 4 minutę kauniečiai surengė ataką aikštės viduriu ir V. Armanavičius tiksliu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartus – 0:1. Tiesa, „Bangai“ prireikė tik keliolikos minučių, kad vėl atstatytų pusiausvyrą. 16 minutę svečiai savo baudos aikštelėje pargriovė Sig. Urbį ir teisėjas skyrė vienuolikos metrų baudinį, kurį šaltakraujiškai realizavo R. Krušnauskas – 1:1.

Kauniečiams vėl pavyko išsiveržti į priekį 67 minutę, kai po perdavimo iš kairiojo krašto A. Almeida baudos aikštelėje aplenkė „Bangos“ futbolininkus ir iš arti pasiuntė kamuolį į tinklą – 1:2.

Besibaigiant dvikovos laikui „Banga“ turėjo dvi puikias progas išlyginti rezultatą, tačiau svečius gelbėjo vartininkas R. Josviaki. Iš pradžių jis neįtikėtinai atmušė K. Gnedojaus galva į vartus siųstą kamuolį, o vėliau koja atrėmė R. Krušnausko bandymą po kontratakos pasiųsti kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

Rungtynių įvarčiai – futbolo.tv youtube puslapyje.

T. Tamošausko komentaras – futbolo.tv youtube puslapyje.

Kitas rungtynes „Banga“ su „Stumbru“ žais NFA aikštėje Kaune lapkričio 4 dieną, šeštadienį, 13 valandą. Gargždiškiams dabar jau reikės tik pergalės, bet kova dar nebaigta.

 

Iš protokolo. Banga (Gargždai) – Stumbras (Kaunas) 1:2 (1:1).

Gargždų miesto stadionas, 600 žiūrovų. Teisėjas – E. Gaigalas.

Įvarčiai: 16 min. (iš 11 m) R. Krušnauskas (Banga); 4 min. V. Armanavičius, 67 min. A. Almeida (Stumbras).

Įspėjimai: 19 min. M. Gudauskas, 45+1 min. Sig. Urbys, 49 min. E. Bračkus, 62 min. G. Samsonik (Banga); 15 min. J. Nazare, 29 min. R. Sadauskas, 40 min. R. Josviaki, 73 min. K. Sekgota (Stumbras).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, D. Padaigis, E. Bračkus, K. Gnedojus, M. Gudauskas (46' D. Lukošius), Sig. Urbys, A. Butkus, G. Samsonik (77' P. Lotužys), K. Urbaitis (63' Š. Skulskis), Sim. Urbys, R. Krušnauskas. Atsargoje liko: K. Smilingis, A. Bačanskis, N. Žebrauskas, G. Žukauskas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 311 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,