Logo
 Spausdinti šį puslapį

Slengiškių kultūrinei veiklai išnuomavo patalpas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Slengių gyventojų kultūriniams poreikiams ir vėl išnuomotos UAB „Slengiai“ pasiūlytos patalpos Slengių kaime, Saulės g. 9. Primename, kad pusmetį slengiškiai jau galėjo naudotis šiomis 407 kv. m. ploto erdvėmis: Savivaldybė buvo pasirašiusi nuomos sutartį su šia įmone. Tačiau po pusmečio sutartis nebuvo pratęsta, nuomininkas nusprendė padidinti kainą.

 

Anksčiau nuomos kaina buvo nuderėta nuo 7 iki 4 Eur už kv. m. Į kainą taip pat įėjo PVM ir visi mokesčiai – komunalinės išlaidos, lauko ir patalpų priežiūros, valymo paslaugos.

Klaipėdos rajono savivaldybės taryba 2017 m. birželio 29 d. priėmė sprendimą pavesti Klaipėdos r. Slengių mokyklai-daugiafunkciam centrui organizuoti patalpų, tinkamų kultūros veiklai Slengiuose, nuomos konkursą. Paskelbus viešą nuomos pirkimo konkursą buvo gautas vienintelis UAB „Slengiai“ pasiūlymas.

Šį kartą sutarta dėl 5 Eur. už kv. m. kainos per mėnesį (neįskaitant PVM ir komunalinių mokesčių). Nuomos terminas – iki 2018 lapkričio 1 d. su galimybe pratęsti sutartį dar du kartus po 1 metus.

Iš viso 407 kv. m ploto patalpų nuoma per mėnesį iš Savivaldybės biudžeto kainuos apie 2700 Eur., per metus – 32 400 Eur., per 3 metus – 97 200 Eur.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,