Logo
 Spausdinti šį puslapį

Endriejave vyko rudeninis maratonas „Miestelio šviesos 2017“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Veiviržėnų kultūros centro nuotr. Veiviržėnų kultūros centro nuotr.

Endriejave vyko trijų dienų rudeninis renginių maratonas. Veiviržėnų kultūros centro Endriejavo skyrius kartu su jaunimo organizacijos „Sūkurys” nariais rodė savo išradingumą ruošiantis šventiniam savaitgaliui: puošė patalpas, rengė diskoteką, skaptavo moliūgus ir kartu dalyvavo visų dienų renginiuose.

 

Spalio 27 d. nuo 18 val. mokykloje vyko siaubo filmų vakaras, po kurio jaunimas apsilankė kultūros skyriaus Helovino diskotekoje. Šeštadienį jaunimas ir bendruomenės nariai rinkosi į moliūgų skaptavimo edukacinį užsiėmimą. Čia darbai vyko sklandžiai ir sparčiai, savo kūrybiškumą demonstravo tiek maži, tiek dideli.

Paskutinę, spalio 29 dieną, jau nuo 16 val. miestelis puošėsi pagamintais gražumynais iš moliūgų, kurių surinkta virš 70 vienetų. O nuo 17 val. Endriejavo miestelio renginyje „Miestelio šviesos 2017“ vyko tikras šurmulys. Susirinkusieji ne tik džiaugėsi šviesų grožybėmis, bet ir kultūros skyriaus patalpose skanavo moliūgų uogienę su blynais, gardžiavosi skaniais moliūgų pyragais, sausainiais ir arbata.

Susirinkusieji buvo apdovanoti įvairiais receptais iš moliūgų, bei prizais – moliūgų sėklomis. Dėkojame Endriejavo seniūnei Laimutei Šunokienei už dovanas ir pagalbą ruošiantis šventei, verslininkei Laimai Martinkienei už įsteigtą dovaną jaunimui, jaunimui ir bendruomenės nariams už suneštus moliūgus ir pagalbą juos puošiant, seniūnijos darbuotojams už pagalbą tvarkant miestelį po šios gražios šventės.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,