Mano Gargždai



Atidaryta Gargždų socialinių paslaugų centro lankytojų paroda (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Parodos atidarymo akimirka. S. Ulvikienės nuotr. Parodos atidarymo akimirka. S. Ulvikienės nuotr.

Lapkričio 3 dieną iškilmingai atidaryta iki gruodžio 4 dienos Gargždų kultūros centre veiksianti Gargždų socialinio paslaugų centro lankytojų paroda „Gamtos užburti“.

 

Parodos eksponatai, sukurti pačių socialinių paslaugų lankytojų rankomis, užburia ne mažiau nei pati gamta. Įvairiomis technikomis kruopščiai atlikti darbai – spalvingi ir traukiantys akį. Kiekvienas centro lankytojas, kurdamas šiuos darbus, įdėjo ne tik daug darbo, bet ir šilumos, meilės, nuoširdžių pastangų. Tai jau ne pirmoji Gargždų socialinių paslaugų centro lankytojų paroda, kuri džiugina Klaipėdos rajono gyventojus.

Parodos atidarymo proga Gargždų kultūros centre susirinkusiesiems Gargždų socialinių paslaugų centro lankytojai dovanojo dainas bei psichodraminį šokį, kurio metu buvo parodyta, kad nereikia užsimerkti prieš neįgaliųjų problemas, kurias galime spręsti tik kartu.

Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė sveikino susirinkusiuosius ir dėkojo už dar vieną parodą rajono gyventojams: „Savo darbais jūs jau ne pirmą kartą džiuginate Klaipėdos rajono gyventojus. Gera žinoti, kad jus vienija bendras tikslas ir kad jūs bendradarbiaudami kuriate tokius gražius, gamtos spalvų įkvėptus darbus. Tegul jums, lankantis Gargždų socialinių paslaugų centre, niekuomet nepritrūksta šilumos, dėmesio ir naujų idėjų ateities parodoms.“

Sveikinimo žodžius taip pat tarė Gargždų socialinių paslaugų centro direktorė Viktorija Lygnugarienė, kuri pabrėžė ir centro lankytojų tėvelių svarbą, nes pagalba, teikiama centre efektyviausia tuomet, kai darbuotojai ir tėveliai – viena komanda, bendruomenė, kuri dalijasi tiek rūpesčiais, tiek džiaugsmais. Parodos kūrėjus sveikino ir ilgamečiai Socialinio paslaugų centro draugai, partneriai: pagyvenusių žmonių klubo „Užuovėjos“ vadovė Regina Kuneikienė, Gargždų kultūros centro direktorė Birutė Oželienė, Gargždų Šv. arkangelo Mykolo bažnyčios kunigas rezidentas Kęstutis Vainorius.

Gargždų socialinių paslaugų centro lankytojų parodą „Gamtos užburti“ galima aplankyti Gargždų kultūros centre iki gruodžio 4 d.

 

Parodos atidarymo akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 268 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,