Logo
 Spausdinti šį puslapį

Eglės įžiebimo ceremonijoje gargždiškius linksmins „Tele-bim-bam“

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Praėjusiais metais Gargžduose pirmą kartą puošta karkasinė eglė. Simos Ulvikienės nuotr. Praėjusiais metais Gargžduose pirmą kartą puošta karkasinė eglė. Simos Ulvikienės nuotr.

Gargžduose prasideda pasiruošimas artėjančioms gražiausioms metų šventėms – šv. Kalėdoms. Gargždų kultūros centras skelbia, kad eglės įžiebimo ceremonija Savivaldybės aikštėje suplanuota gruodžio 8 d. 18 val.

 

Eglės įžiebimo ceremonijos pagrindiniu akcentu šiemet taps žinomo kolektyvo „Tele-bim-bam“ koncertas. Vaikams ir ne vaikams pasirodymus ruošianti studija į Gargždus atkeliauja su kalėdine apie valandą truksiančia koncertine programa „Greit užgrius Kalėdos“. Studija atliks gerai žinomas, kalėdines, į šventinį periodą orientuotas dainas.

„Šio kolektyvo pasirodymas bus naujovė, nes jau seniai eglės įžiebimo renginyje Gargžduose nėra buvę tiesiog koncerto“, – teigė Gargždų kultūros centro režisierius Vaidas Kvedaras.

Režisierius atskleidė, kad jei techniškai pavyks įgyvendinti, šiemet bus keičiamas scenos rakursas: „Norisi, kad scena būtų prie pat eglutės, kad žiūrovas, stebėdamas koncertą matytų, kada įžiebiama eglė“.

Planuojama, kad renginio metu Savivaldybės aikštėje įsikurs prekybininkai, bus galima įsigyti kavos ir skanėstų.

„Jei bus geras oras, po koncerto gros muzika, bus galima pasivaikščioti, pasigrožėti pačia egle, pabūti, pabendrauti, pašokti“, – planais dalinosi V. Kvedaras.

Kaip informavo Gargždų miesto seniūnas Saulius Bakšinskis, šiemet mieste vėl iškils karkasinė eglė, planuojama šventiškai puošti ne tik pagrindines Gargždų gatves – Klaipėdos ir Kvietinių, bet ir pėsčiųjų alėją Klaipėdos gatvėje. Jau paskelbti konkursai miesto gatvių ir Kalėdų eglės puošimo darbams, tikimasi, kad konkurso laimėtojai paaiškės per ateinančias dvi savaites.

 

Renginio plakatas:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,