Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Gargždų pramogos“ – originalioms ir įsimintinoms Jūsų šventėms

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Gargždų pramogos“ nuotr. „Gargždų pramogos“ nuotr.

Daugeliui tėvelių tenka pasukti galvas, kaip suorganizuoti savo atžalai nepamirštamą gimtadienio šventę. Pasiūlymas, kuris neabejotinai patiks mažiesiems – baseinas. „Gargždų pramogos“ jau 5-erius metus kviečia vaikus švęsti gimtadienius šiltame baseine, o tortą valgyti šventinėje salėje prie vaišių stalo.

 

Laukia įsimintini vaikų gimtadieniai

Kaip pasakojo „Gargždų pramogos“ administratorė Evelina Siminauskienė, lankytojai jau spėjo pamėgti išskirtinius vaikų gimtadienius. Kiekvieną savaitgalį čia laukia 1–2 gimtadieniai, kurie itin populiarūs šaltuoju sezonu. Pramogauti čia mėgsta vaikai nuo 2–3 iki 16-os metų amžiaus.

„Vaikams labai patinka vanduo, jie 2 ar 3 valandas būna baseine, po to valandai ar porai keliauja į salę, kur suvalgo tortą, paskanauja picų ar kitų savo atsineštų vaišių“, – gimtadienio šventės eigą apibūdino E. Siminauskienė.

Vaikai baseine ne tik plaukioja, bet ir žaidžia įvairius komandinius žaidimus, pavyzdžiui, vandens krepšinį. Pašnekovė teigė pastebėjusi, kad tėvai renkasi šį baseiną dėl saugumo ir priimtino gylio (nuo 1 m iki 1, 4 m gylio), taip pat aukštos vandens temperatūros, kuri siekia 31,5 laipsnio. Darbuotoja pastebėjo, kad vaikams tokios pramogos labai patinka – kartą kaip svečiai dalyvavę čia jie sugrįžta švęsti ir savo gimtadienių.

„Gargždų pramogos“ administratorė pasakojo, kad įmonė nuo šiol siūlo lankstesnį gimtadienio švenčių kainininką pagal dienas ir pramogų gausą. 2 val. baseino ir pirčių zonos nuoma savaitgaliais ir darbo dienomis kainuoja 112 eurų, 3 val. pliuškenimasis savaitgaliais atsieis 156 eurus, darbo dienomis – 140 eurų.  Skiriasi ir salės nuomos įkainiai. Darbo dienomis kaina yra 20 eurų, savaitgaliais – 30 eurų. Tačiau lapkritį gimtadienį baseine pasirinkę švęsti klientai sulauks dovanų – jiems nemokamai bus suteikta galimybė pasikviesti draugus į šventinę salę.

Administratorė akcentavo, kad kai vaikai ar jų tėveliai nepageidauja eiti į pirtis, galima pirkti tik baseino pramogas. Tai atsieis pigiau – bet kurią savaitės dieną 2 val. – 100 eurų, 3 val. – 130 eurų.

„Stengiamės, kad kiekvienas galėtų rasti sau palankesnį variantą“, – sakė E. Siminauskienė.

 

Kalėdiniai įmonių vakarėliai

Įmonių atstovai jau turėtų susimąstyti ir apie kalėdinių vakarėlių šventimą ir susirūpinti, ką pasiūlyti savo darbuotojams. Jau rezervuojama baseino ir pirčių zona bei šventinė salė renginiams.

Salėje prie šventinių stalų gali susėsti 35 žmonės, tačiau, anot įmonės atstovės, įprastai organizuojami laisvesnio stiliaus vakarėliai, kuomet paruošiamas švediškas stalas, tada ir žmonių telpa kur kas daugiau.

Dažniausiai klientai vaišėmis pasirūpina patys, tačiau, pageidaujantiems visų paslaugų, „Gargždų pramogos“ pasiruošusios padėti – pasirūpins ir serviravimu, maitinimu bei aptarnavimu.

E. Siminauskienė patarė, kad norintys originaliai nustebinti darbuotojus, gali padovanoti ir „Gargždų pramogų“ dovanų kuponus.

 

Metų pabaiga pažėrė puikių pasiūlymų

„Gargždų pramogų“ kompleksas, siekdamas patenkinti klientų poreikius, pateikė naujieną – sukūrė mėnesio abonementą. Jį įsigiję senjorai, moksleiviai, studentai ar neįgalieji pramogauti baseino ir pirčių zonoje 4 kartus po 2 val. gali vos už 25 eurus. Visiems kitiems toks abonementas kainuoja 34 eurus.

Įmonės administratorė pasakojo, kad anksčiau buvo galima įsigyti tik 10-ies kartų abonementą už 50 eurų, tačiau moksleiviams ar pensininkams ši kaina nebuvo priimtina, nes didelę sumą pinigų reikėdavo sumokėti iškart.

E. Siminauskienės teigimu, stengiamasi į kompleksą pritraukti kuo daugiau jaunimo, nes vanduo – sveika ir naudinga. Pastebima, kad, pasiūlius patrauklias kainas, baseine pramogauti pamėgo moksleiviai. 2 val. apsilankymas jiems kainuoja tik 6,5 euro, klasėms ar grupėms taikomos nuolaidos.

Pigus poilsis baseine ir pirtyse laukia ir tų, kurie gali pramogauti darbo dienomis darbo valandomis. Jų laukia net 20 proc. nuolaida.

Rudenį, anot įmonės atstovės, išaugo ir susidomėjimas sporto sale. Neribotas abonementas čia kainuoja 23 eurus.

Artėjant didžiosioms metų šventėms, įmonė kviečia pasirūpinti ir populiaria dovana – „Gargždų pramogų“ dovanų kuponu.

„Galime padaryti staigmeną, nuo vyro ar nuo kolegų, galime paskambinti, pakviesti, kad pas mus laukia dovana. Galime padėti suorganizuoti privatų baseiną tik dviem. Esame lankstūs“, – pasiūlymus vardijo įmonės atstovė.

 

„Gargždų pramogos" nuotraukos:

Reklama

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,