Mano Gargždai



Savivaldybės vadovų laukia darbinga savaitė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Šią savaitę, lapkričio 13–17 dienomis, Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų laukia susitikimai, konferencija, posėdžiai ir kiti darbai.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas antradienį 10 val. priims Mažeikių rajono savivaldybės delegaciją, kuri atvyks pasidomėti renovuoto „Minijos“ kino teatro veikla.

Trečiadienį 15 val. dalyvaus tarptautinės GIS dienos minėjime.

Ketvirtadienį 10.30 val. dalyvaus AB „Klaipėdos vanduo“ stebėtojų tarybos posėdyje.

Penktadienį 9 val. priims Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos ir partnerių iš Suomijos delegaciją. 11 val. dalyvaus Klaipėdos regiono plėtros tarybos posėdyje Palangoje.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį 10 val. dalyvavo pasitarime dėl Kretingalės bažnyčios tvarkymo darbų, 13 val. dalyvaus pasitarime dėl Agluonėnų Lietuvininkų parko tvarkymo ir priežiūros, o 14 val. – Gargždų karjerų teritorijos vystymo darbo grupės posėdyje.

Antradienį 15 val. dalyvaus pasitarime dėl laikinųjų darbų administravimo 2018 m.

Trečiadienį 15 val. dalyvaus tarptautinės GIS dienos minėjime.

Penktadienį 11 val. dalyvaus Klaipėdos regiono plėtros tarybos posėdyje Palangoje.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė šią savaitę lankysis rajono švietimo įstaigose.

Pirmadienį 10 val. pirmininkavo komisijos posėdžiui dėl konkurso „Sveikuolių sveikuoliai“ organizavimo.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį 10 val. pirmininkavo pasitarimui dėl Kretingalės bažnyčios tvarkymo darbų, 13 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Agluonėnų Lietuvininkų parko tvarkymo ir priežiūros, o 14 val. – pasitarimui dėl viešųjų pirkimų ir projektavimo.

15 val. dalyvaus susitikime su švietimo įstaigų direktoriais Švietimo centre.

Antradienį 9 val. dalyvaus konferencijoje, skirtoje Lietuvos aplinkos apsaugos investicijų fondo 20-mečiui Vilniuje. 13 val. dalyvaus spaudos konferencijoje, 14 val. – susitikime su kultūros įstaigų vadovais.

15 val. pirmininkaus pasitarimui dėl laikinųjų darbų administravimo 2018 m.

17.30 val. dalyvaus Kelio A13 Klaipėda-Liepoja projekto pristatyme Žaliojo slėnio konferencijų salėje.

Trečiadienį–ketvirtadienį dalyvaus seminare „Efektyvus veiklos vertinimas. Laiko planavimas ir darbo organizavimas“ tarnautojų mokymo centre „Dainava“, Maironio g. 22, Druskininkuose.

Penktadienį 9 val. pirmininkaus Turto naudojimo komisijos posėdžiui, 9.30 val. – pasitarimui dėl lėšų skyrimo renginiams, 10 val. – pasitarimui su Sveikatos skyriumi ir Visuomenės sveikatos biuro direktore.

11 val. susitiks su gyventojais dėl kelio Rimkai-Dovilai-Lėbartai.

13 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Jonušų kaimo Gėlių gatvės remonto, 14 val. – pasitarimui dėl Endriejavo geoterminės katilinės.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį 10 val. dalyvavo pasitarime dėl Kretingalės bažnyčios tvarkymo darbų.13 val. dalyvaus pasitarime dėl Agluonėnų Lietuvininkų parko tvarkymo ir priežiūros, o 14 val. – pasitarime dėl viešųjų pirkimų ir projektavimo.

Antradienį 9 val. dalyvaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdyje, 13 val. – spaudos konferencijoje, o 15 val. – pasitarime dėl laikinųjų darbų administravimo 2018 m.

Trečiadienį 10 val. pirmininkaus šilumos kainų nustatymo komisijos posėdžiui, 15 val. dalyvaus tarptautinės GIS dienos minėjime.

Trečiadienį–ketvirtadienį pavaduos Administracijos direktorių.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį 14 val. pirmininkaus Gargždų karjerų teritorijos vystymo darbo grupės posėdžiui, 15 val. dalyvaus Antikorupcijos komisijos posėdyje.

Antradienį 9.30 val. pirmininkaus Neįgaliųjų socialinės integracijos per kūno kultūrą ir sportą projektų vertinimo ir atrankos komisijos posėdžiui, 10 val. – Strateginio planavimo darbo grupės posėdžiui.

13 val. dalyvaus spaudos konferencijoje.

Trečiadienį–ketvirtadienį dalyvaus seminare „Efektyvus veiklos vertinimas. Laiko planavimas ir darbo organizavimas“ tarnautojų mokymo centre „Dainava“, Maironio g. 22, Druskininkuose.

Penktadienį 9 val. dalyvaus susitikime su Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos ir partnerių iš Suomijos delegacija.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 297 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,