Mano Gargždai



Kolektyvas „Karuselė“ dalyvavo antistresiniame šokių festivalyje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„Karuselės“ šokėjai. Kolektyvo nuotr. „Karuselės“ šokėjai. Kolektyvo nuotr.

Spalio 21 d. jau trečią kartą Druskininkuose vyko antistresinis šokių festivalis „Saldi druska 2017“. Festivalio idėja – parodyti žiūrovams sūrius darbo vaisius saldžioje scenoje.

 

Tai puiki galimybė susitikti su šokio mylėtojais nuostabaus grožio mieste. Druskininkai – poilsio ir geros nuotaikos simbolis. Festivalyje dalyvavo įvairiausių šokio stilių atlikėjai. Pasirodė kolektyvai iš Vilkaviškio, Kauno, Marijampolės, Alytaus, Kybartų, Druskininkų, Kėdainių ir Vėžaičių.

Vėžaičių kultūros centro šokių kolektyvas „Karuselė“ pristatė 2 šokius: „Ar tikrai?“ ir „Bailando“. Kaip ir prieš kiekvieną pasirodymą šokėjai jaudinosi, tačiau užlipus ant scenos baimė dingsta ir matai tik visų akis, stebinčias pasirodymą. Kiekvienas šokėjas džiaugėsi savo pasirodymu, o pašokę linksmai praleido laiką Druskininkų vandens parke. Be abejo, ten ir buvo didžiausias kelionės smagumas.

Šiek tiek teko pasivaikščioti po Druskininkus. Šis miestas – išties gražus. Turint daugiau laiko galima pamatyti ir pasigrožėti nuostabiais jo objektais. Šokėjai, pasidžiaugę Druskininkų grožiu, šiek tiek praalko ir apsilankė restorane „Sicilija“.

Kelionė iki Druskininkų ir namo buvo ilga, tad šokėjai linksmai leido laiką net važiuodami autobusu. Su linksma kompanija – linksma bus visur. Vykstant namo autobuse skambėjo dainos ir ne visi šokėjai norėjo baigti kelionę bei grįžti namo. Ir šiandien, prisiminus kelionę, veide atsiranda šypsena ir norisi pakartoti šaunias kelionės akimirkas.

Žinoma už visą šią išvyką esame dėkingi vadovei Ingridai Sutkienei, kuri visą kelionę rūpinosi šokėjais, bei Vėžaičių kultūros centrui už finansinę pagalbą.

 

Išvykos akimirkos – kolektyvo nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 542 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,