Mano Gargždai



Klaipėdos apskrities Kelių policijos automobiliuose veiks moderniausia technika

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Vakar Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) Kelių policijos tarnybos viršininkas ir pareigūnai dalyvavo Vilniuje, „Litexpo“ parodų rūmuose, vykusioje „Ekin“ Turkijos kompanijos parodoje apie šiuo metu pasaulyje populiariausią ir pažangiausią viešosios tvarkos ir saugumo užtikrinimo priemonių sistemą.

 

Minėta sistema kameromis užfiksuoja objektus, t. y. žmonių veidus, eiseną, aprangą, dėl ko ir išskiria konkrečius asmenis, taip pat užfiksuoja automobilių valstybinius numerius, markę ir modelį, fiksuoja greičio viršijimo atvejus ar raudonos šviesoforo spalvos signalo nepaisymo atvejus. Kameromis galima identifikuoti net automobilio vairuotoją pagal centrinę duomenų bazę, taip pat ir kitus objektus, nustatytus pagal programą.

Parodos metu išvažiavus į miestą buvo galima išbandyti Lietuvos kelių policijos tarnybiniuose automobiliuose įmontuotas „Ekin“ kamerų stebėjimo sistemas. Buvo gauta naudingos informacijos, kuri bus reikalinga ruošiant naudojimui Klaipėdos AVPK Kelių policijos tarnybos automobilius.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 443 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,