Mano Gargždai



Bangiečiai lankėsi darželyje

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Jaunieji ,,Bangos" futbolininkai galėjo bent trumpam pabūti suaugusiųjų „kailyje“. FK ,,Banga" nuotr. Jaunieji ,,Bangos" futbolininkai galėjo bent trumpam pabūti suaugusiųjų „kailyje“. FK ,,Banga" nuotr.

Įprastą treniruotę į apsilankymą lopšelyje-darželyje „Ąžuoliukas“ išmainę „Bangos“ vienuolikmečiai darželinukams sukūrė kūrybingą aplinką.

Šio vizito tikslas – žaidimais ir nuoširdžiu bendravimu pakelti darželinukams nuotaiką. Viešnagės ugdymo įstaigoje metu jaunieji futblininkai galėjo bent trumpam pabūti suaugusiųjų „kailyje“. Jiems teko ne tik linksmai leisti laiką su vaikais, bet ir sudrausminti mažuosius neklaužadas.

„Bangos” vienuolikmečius treniruojantis David Afonso mano, kad tokie socialiniai renginiai leidžia nepamiršti, kad treneris ne tik tobulina žaidėjų įgūdžius, bet ir ugdo jų asmenybes. „Šiuo projektu siekėme padėti žaidėjams nesidrovėti užmezgiant naujus santykius, išmokti laisvai bendrauti bei rūpintis jaunesniais. Tokia veikla skatins jaunuosius futbolininkus dažniau imtis lyderio vaidmens".

 

FK ,,Banga" fotografijos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 391 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,