Mano Gargždai



Judrėniškiai – mažų miestelių tinklinio pirmenybių nugalėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Varžybų dalyviai. Sporto centro nuotr. Varžybų dalyviai. Sporto centro nuotr.

Šeštadienį Vėžaičiuose finišavo 2017 m. Klaipėdos rajono mažų miestelių tinklinio pirmenybės. Šiemet jose dalyvavo 11 rajono komandų, kurios buvo suskirstytos į tris pogrupius. Varžybos vyko dviem etapais. Pirmasis etapas vyko pavasarį, antrasis – rudenį.

 

Pirmajame etape komandos sužaidė po dvi varžybas su kiekviena savo pogrupio komanda: vienas – namuose, kitas – išvykoje. Pasibaigus šiam etapui, į kitą pateko šešios komandos, kurios buvo suskirstytos į du pogrupius ir žaidė ta pačia sistema, kaip ir pirmajame etape.

Pasibaigus antrojo etapo varžyboms paaiškėjo 4 stipriausios finalinio ketverto dalyvės – tai Judrėnų, Sendvario, Daukšaičių ir Kvietinių komandos.

Pirmajame pusfinalyje susitiko Judrėnų ir Kvietinių ekipos. Po įtemptos kovos rezultatu 2:1 pergalę šventė ir į finalą pateko judrėniškiai.

Antrajame pusfinalio mače, kuriame susitiko Sendvario ir Daukšaičių komandos, intrigos buvo šiek tiek mažiau. Šiame susitikime pergalę rezultatu 2:0 iškovojo praėjusių metų čempionai, Sendvario tinklininkai.

Mažajame finale, varžybose tarp Daukšaičių ir Kvietinių ekipų, vyko atkakli kova. Dviejų lygių komandų dvikovoje rezultatu 2:1 pergalę šventė Daukšaičių komanda.

Finalo akistata vyko tarp dviejų pastarųjų metų stipriausių komandų – Judrėnų (2015 m. čempionai) ir Sendvario (2016 m. čempionai). Trijų setų kovoje šįkart stipresni buvo Judrėnų tinklininkai, kurie 2:1 įveikė Sendvarį ir tapo turnyro nugalėtojais.

Šiemet pirmenybėse dalyvavo: Endriejavo, Vėžaičių, Kvietinių, Dauparų, Daukšaičių, Priekulės, Judrėnų, Agluonėnų, Kretingalės, Plikių ir Sendvario komandos.

 

Varžybų akimirkos – Sporto centro nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 270 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,