Mano Gargždai



Policija perspėja dėl slidžios kelio dangos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Klaipėdos apskrities policija įspėja vairuotojus dėl itin slidžios kelio dangos ir prašo būti budriais.

 

Šiuo metu apskrityje užregistruoti jau du skaudūs eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės – lapkričio 21 d. 7.26 val. P. Lideikio g., Klaipėdoje, susidūrus automobiliams „BMW“ ir „Mercedes Benz“, žuvo 1987 m. gimęs „BMW“ vairuotojas. Šiandien 7.54 val. gautas pranešimas apie eismo įvykį Veiviržėnuose, Klaipėdos r., kur susidūrus trims automobiliams „Opel Zafira“, „Audi A6“, „Mercedes Benz“ sužaloti ir į ligoninę išvežti, pirminiais duomenimis, keturi asmenys. Pirminiais duomenimis, automobilis „Opel Zafira“ lenkė kitą transporto priemonę, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su kitais automobiliais.

Policija prašo vairuotojus tiek šiandien, tiek kitomis dienomis laikytis visų kelių eismo taisyklių ir saugaus greičio, saugant save ir kitus eismo dalyvius.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, lapkričio 22-osios naktis bus debesuota, kai kur krituliai, formuosis plikledis. Naktį ir lapkričio 22 d. ryte vietomis tvyros rūkas. Žemiausia oro temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio. Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis ir rūkas. Būkite atidūs keliuose.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 271 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,