Mano Gargždai



Eismo įvykio metu nukentėjo trys žmonės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Lapkričio 21 d., 07.54 val., Klaipėdos r., kelyje Klaipėda–Veiviržėnai–Endriejavas, įvyko eismo įvykis, kurio metu nukentėjo žmonės. Į įvykio vietą išskubėjo policijos pareigūnai, ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

 

Klaipėdietė (g. 1986 m.), vairavusi automobilį „Opel Zafira“, lenkdama priekyje važiuojantį kitą automobilį, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su iš priešpriešos, tiesiai atvažiavusiu „Audi A6“, kurį vairavo Rietavo r. gyventojas (g. 1994 m.).

Į „Audi A6“ dar trenkėsi iš paskos važiavęs „Mercedes Benz“, kurį vairavo Klaipėdos r. gyventoja (g. 1974 m.). Eismo įvykio metu sužalotas „Audi A6 vairuotojas“, „Opel Zafira“ vairuotoja ir kartu vykęs keleivis (2009 m. gimęs berniukas), kurie iš eismo įvykio vietos nuvežti į ligoninę.

„Audi A6“ vairuotojui medikai nustatė dubens kaulų lūžius, jis paguldytas į reanimacijos skyrių, „Opel Zafira“ vairuotojai nustatyti sužalojimai: stuburo, juosmeninės dalies lūžis, ji paguldyta į reanimacijos skyrių, 2009 m. gimusiam keleiviui nustatyti daugybiniai kūno sužalojimai, jis paguldytas į traumatologinį skyrių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 308 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,