Mano Gargždai



Globos namuose vyko tradicinė šventė „Gera kartu“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Šventės dalyviai. V. Gaigalaičio globos namų nuotr. Šventės dalyviai. V. Gaigalaičio globos namų nuotr.

Lapkričio 22 d. Viliaus Gaigalaičio globos namuose vyko tradicinė, šiemet jau septynioliktoji, Klaipėdos krašto neįgaliųjų meno šventė „Gera kartu”.

 

Šventę pradėjo Viliaus Gaigalaičio globos namų direktorius Rimantas Ramanauskas. Sveikindamas dalyvius, jis džiaugėsi gražia tradicija, kuri gimė būtent šiuose globos namuose prieš 17 metų,  linkėjo visiems dalyviams ir žiūrovams smagių pasirodymų, geros nuotaikos.

Pagerbti šventės dalyvių atvyko ir Klaipėdos rajono savivaldybės vicemerė Violeta Riaukienė. Viešnia nuoširdžiai pasveikino susirinkusiuosius, palinkėjo sveikatos, Dievo palaimos, dvasingų ateinančių švenčių ir visiems kolektyvams padovanojo po žvakę – kaip ateinančių Kalėdų laukimo simbolį.

Šiemet šventėje pasirodė 6 kolektyvai. Malonu, kad pirmą kartą dalyvaudami meno šventėje smagią programą paruošė Lapių pagrindinės mokyklos vaikų globos grupė: jaunieji dalyviai pradžiugino smagiomis dainomis ir linksmais šokiais.

Šventėje šoko ir dainavo Gargždų ir Priekulės socialinių paslaugų centrų lankytojai ir darbuotojai, savo pasirodymais džiugino seni bičiuliai, kolegos iš Macikų ir Padvarių socialinės globos namų. 

Renginys praėjo smagiai: nei dalyviai, nei žiūrovai nestokojo geros nuotaikos ir šmaikštumo, visi džiaugėsi vėl susitikę, dalinosi įspūdžiais apie pasirodymus, aptarė praėjusį laiką, planavo vėl susitikti kitąmet. 

Šventės pabaigoje kolektyvams dėkojo, padėkos raštus ir saldžias dovanas išdalino globos namų direktorius Rimantas Ramanauskas.

Tradicinė šventė kitais  metais vyks Macikų socialinės globos namuose. Kaip ir kasmet, nekantriai lauksime ir stengsimės kuo išmoningiau pasirodyti bei kuo smagiau praleisti laiką susitikus.

 

Šventės akimirkos – Viliaus Gaigalaičio globos namų nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 342 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,