Mano Gargždai



Ką žada 2018-ieji – Geltonojo žemės šuns metai?

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Pagal rytų tradicijas kiekvieni metai yra priskiriami tam tikram gyvūnui ar totemui, kuris valdo metų energetiką. 2018 metai patenka į Geltonojo žemės šuns globą. Ši tradicija laikosi taisyklės, kad kiekvieni metai prasideda stojus pirmajai mėnulio jaunačiai metų kalendoriuje. 2018 metais pirmoji jaunatis pasirodys vasario 17 dieną.

 

Geltonasis žemės šuo yra apdovanotas ištikimybe ir atsidavimu, draugišku nusiteikimu, atsakingumu. Jam ypač svarbios šeimos vertybės. Šuo labai atsidavęs ir ištikimas gyvūnas, gebantis saugoti artimuosius ir jais rūpintis. Jis labai darbštus ir kryptingas, savo tikslo siekia mažais žingsneliais ir iki galo.

Žemės stichijos akcentas 2018 metais stiprins aiškius ir apčiuopiamus ketinimus ir tikslus. Visi veiksmai bus nukreipti materialinės gerovės stiprinimui ir stabilumo kūrimui bei išsaugojimui. Norintiems sulaukti metų globėjo šuns palaikymo, prasminga garderobe naudoti daugiau geltonos spalvos, žemės atspalvių, ypač palankiai veiks kailis.

 

Darbas, karjera

Tai puikūs metai turintiems karjeros ir profesinių ambicijų. Metų totemas padės jų siekti judant mažais žingsneliais ir labai kryptingai. Šuo labai darbštus ir kantrus gyvūnas, todėl metų palankumo ir sėkmės sulauks tie, kurie myli darbą, yra kruopštūs ir atsakingi.

Metai palankūs tiems, kurie turi svajonių ar planų imtis savo verslo ar asmeninės veiklos. Metai bus palankūs bet kokiam naujam verslui ar esamo plėtrai. Palaikymo sulauks tie, kurie yra drąsūs ir nebijo rizikuoti.

 

Meilė, santuoka

2018 metai gali būti drąsiai vadinami šeimos metais. Šuo ypač vertina artimus ir tamprius ryšius, todėl linkęs kurti šeimą. Tai gera žinia tiems, kurie svajoja turėti laimingą šeimos lizdą. 2018 metais, tikėtina, daugybė porų nuspręs įteisinti santykius, dalintis vienu stogu. Ieškantiems poros metai žada ilgalaikes pažintis, stabilius ir harmoningus santykius.

 

Pinigai

Finansinė situacija gerės tiems, kurie bus drąsūs ir darbštūs. Taip pat šuo yra apdovanotas ekonomiškumu ir racionaliu pajamų planavimu. Todėl yra didelė galimybė sukaupti tam tikras lėšas ir atitinkamai investuoti. Metai ypač palankūs finansinėms investicijoms, rizikoms.

 

Sveikata

Pagrindinė sveikatos sutrikimo priežastis gali būti persidirbimas. Prasminga daryti pertraukėles darbo metu, pakankamai išsimiegoti, tada sveikata rūpesčių kelti neturėtų.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 231 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,