Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų „Ledžinga“ nugalėjo Palangos ledo ritulininkus (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Ledžingos“ ir Palangos „Riterio“ komandos. J. Blagnio nuotr. Gargždų „Ledžingos“ ir Palangos „Riterio“ komandos. J. Blagnio nuotr.

Vakar, gruodžio 4 d., Klaipėdos „Akropolio“ ledo arenoje Gargždų „Ledžinga“ žaidė „Žemaitijos ledo“ mažosios taurės varžybas su Palangos „Riterio“ ledo ritulininkais. Gargždiškiai pasiekė pergalę rezultatu 3:0.

 

Įvarčius lapkričio mėnesį 10-ies metų jubiliejų minėjusiai Gargždų komandai pelnė Eduard Pavliukov, Algimantas Lengvinas ir Alius Mažeikis. Gruodžio 1 d. „Ledžingai“ nesurinkus pakankamo skaičiaus žaidėjų (turi būti 8 žaidėjai, o į varžybas dėl įvairių priežasčių atvyko tik 6) užskaitytas techninis pralaimėjimas 5:0 prieš Klaipėdos „HC Klaipėda“ komandą.

„Ledžinga“ pirmenybėse yra sužaidusi 4 varžybas, pasiekta 1 pergalė, patirti trys pralaimėjimai, pelnyti 3 taškai. Turnyrinėje lentelėje komanda užima 5 vietą iš 6 komandų. Kitas varžybas Gargždų komanda žais gruodžio 21 d. su Šilutės „Šilute“.

Šį penktadienį, gruodžio 8 d., 22 val. kovas dėl „Žemaitijos ledo“ didžiosios taurės tęs Gargždų „Ledžinga-2“. Jų varžovas – „HC Klaipėda Junior“. Gruodžio 12 ir 18 dienomis gargždiškių lauks susitikimai su Klaipėdos „Baltija“ ledo ritulininkais. Primename, kad „Ledžinga-2“ yra sužaidusi 2 varžybas, pasiektos 2 pergalės.

 

„Ledžingos“ – „Riterio“ varžybų akimirkos – Jono Blagnio nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,