Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savivaldos ir verslo partnerystės vakare apdovanotos keturios įmonės (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Apdovanojimas įteikiamas UAB „Ivtoma“ atstovei. Sandros Vaičienės nuotr. Apdovanojimas įteikiamas UAB „Ivtoma“ atstovei. Sandros Vaičienės nuotr.

Antradienio vakarą Gargždų kultūros centre pagerbtos glaudžiai su Klaipėdos rajono savivaldybe bendradarbiaujančios ir sparčiausiai rajone augančios įmonės.

 

Nors kvietimai į šventinį vakarą buvo išsiųsti 90-iai Klaipėdos rajone veikiančių įmonių, skaičiuojama, kad į renginį atvyko apie 55-ių įmonių atstovai. Be Savivaldybės vadovų renginyje taip pat dalyvavo Klaipėdos rajono savivaldybės Tarybos nariai, seniūnai.

Skulptoriaus Vytauto Karčiausko kurtos statulėlės atiteko keturių įmonių atstovams, jas įteikė meras Vaclovas Dačkauskas. Už sėkmingą verslo ir savivaldos partnerystę apdovanota UAB „Hortivita“. Taip pat apdovanotos trys sparčiausiai augančios Klaipėdos rajono įmonės. Labai mažų ir mažų įmonių kategorijoje – UAB „Ivtoma“, vidutinių įmonių kategorijoje – UAB „Liskandas“, didelių įmonių kategorijoje – UAB „MARS Lietuva“.

Po apdovanojimų ceremonijos susirinkusieji pakviesti pasiklausyti džiazo kolektyvo koncerto, o kiek vėliau – pasivaišinti ir pabendrauti neformalioje aplinkoje Kultūros centro fojė.

Renginio organizavimui iš Mero fondo buvo suplanuota skirti 3 tūkst. eurų. 4 skulptūrėlės kainavo 920 Eur.

 

Vakaro akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,