Mano Gargždai



„Minijos“ talentai atsiskleidė konkurse „Rodyk, ką moki“ (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Renginio akimirka. Gargždų „Minijos“ progimnazijos nuotr. Renginio akimirka. Gargždų „Minijos“ progimnazijos nuotr.

Šių metų lapkričio 23 dieną Gargždų „Minijos“ progimnazijoje vyko kasmetinis talentų konkursas „Rodyk, ką moki“.

 

Ketvirtadienio popietę į mokyklos aktų salę sugužėjo visi talentingiausi progimnazijos 5–8 klasių mokiniai ir jų gerbėjai. Renginyje netrūko šaunių, talentingų mokinių, kurie išdrįso užlipti ant scenos ir parodyti tai, ką sugeba geriausiai.

Šiais metais žiūrovai stebėjo net dvidešimt devynis pasirodymus. Visi noriai demonstravo savo sugebėjimus, o ypač aktyvūs buvo mažiausieji – penktokai. Konkurse dalyvavo šokėjai, dainininkai, menininkai, pasakoriai, muzikantai, fotografė, filmukų kūrėja ir humoristai, kurie pasakojo anekdotus. Visi pasirodymai buvo įdomūs ir gražūs.

Renginį vedė Greta Targamadzė ir Kazys Ričkus (8c), Danielė Damašiūtė (6e) ir Arnas Simonaitis (6b), kurių išvaizda bei sceniniai sugebėjimai žavėjo visą publiką. Konkurso pabaigoje žiūrovus džiugino Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro auklėtiniai, kurie demonstravo drabužių kolekciją „Praeities motyvai“ (vadovės Adolfina Litvinienė ir Rasa Buivydienė) bei atliko muzikinius kūrinius (vadovas Ringaudas Stoškus).

Renginio dalyvius vertino kompetentinga pedagogų komisija, kuri išrinko ir apdovanojo pačius talentingiausius mokinius. Dalyviams įteikti specialūs talentų konkurso „Rodyk, ką moki“ diplomai už įdomiausius, linksmiausius, originaliausius bei stilingiausius pasirodymus. Išrinkti ir apdovanoti „Metų pasirodymai“.

 

Renginio akimirkos – Gargždų „Minijos“ progimnazijos nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 73 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,