Logo
 Spausdinti šį puslapį

Veiviržėnuose įžiebta kalėdinė eglė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Veiviržėnų kultūros centro nuotr. Veiviržėnų kultūros centro nuotr.

Kalėdos – tai laikas, kada leidi sau sustoti ir apsidairyti aplink: pabaigti bent dalį darbų, įvertinti, ką nuveikei per praėjusius metus, pasidžiaugti buvimu kartu su šeima ir artimaisiais. Belaukiant šių jaukių žiemos švenčių gruodžio 9 d. Veiviržėnų kultūros centras bendradarbiaudamas su Veiviržėnų seniūnija, Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazija ir Klaipėdos rajono amatų centru įžiebė kalėdinę eglę.

 

Gruodžio 9 d. jau nuo ankstyvo ryto Veiviržėnų kultūros centre šurmuliavo Klaipėdos rajono amatų centro organizuota tradicinė kalėdinė mugė, kurioje smagią nuotaiką kūrė kolektyvai: Gargždų muzikos mokyklos Veiviržėnų filialo kapela „Veiviržėlė“ (vad. Jolanta Kudabienė) ir Klaipėdos Karalienės Luizės jaunimo centro tautinės muzikos ansamblis „Ralio“ (vad. Rima Spalinskienė ir Irmantas Mikalonis).

16.15 val. prasidėjo Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos inicijuota eisena su žibintais, kurioje dalyvavo mažieji Veiviržėnų darželio lankytojai kartu su tėveliais. Žibintai buvo kabinami prie pradinių klasių mokinių rankų darbo senių besmegenių.

Po eisenos prasidėjo šventinis koncertas – „Kalėdinės antenos įžiebimas“. Koncertines programas atliko Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos vaikų šokių studija „Vija“ (vad. Sandra Leonauskienė) ir Veiviržėnų kultūros centro jaunimo teatro studija „Netikras teatras“ (vad. Karolis Pronckus). Nuoširdžiai dėkojame visiems už bendradarbiavimą ir prisidėjimą prie eglutės įžiebimo šventės Veiviržėnuose. Kalėdos tikrai yra stebuklų metas. Pirmiausia todėl, kad susitaikome tarpusavyje, stengiamės nuoširdžiai pažvelgti vieni kitiems į akis. Kai apsikeičiame dovanėlėmis, tomis meilės ir dėmesio vienas kitam apraiškomis, vyksta draugystės atnaujinimo stebuklas. Taigi, Veviržėnų kultūros centras linki visų stebuklų išsipildymo ir ramių švenčių.

 

Renginio akimirkos – Veiviržėnų kultūros centro nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,