Mano Gargždai



Sužibo Priekulės žaliaskarė (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Gruodžio 12-ąją įžiebta dar viena Kalėdų eglė Klaipėdos rajone: Priekulės Turgaus aikštėje nušvito auksiniais žaisliukais dabinta plačiašakė žaliaskarė, kurią miestui dovanojo Pamarių g. 5 ir 5A gyventojai.

 

Šventinis vakaras prasidėjo Kultūros centre, kur savo šokio spektaklį „Baltoji lopšinė“ pristatė  teatro grupė „PADI DAPI Fish“. Vaikų aikštėje laukė Kalėdų Senio paštininkas su savo padėjėjais, tad norintieji galėjo išsiųsti laiškus tiesiai į Laplandiją. Kiek vėliau dangų nušvietė fejerverkai, kuriuos gyventojai stebėjo, nepaisydami lietingo oro.

Kaip pasakojo Priekulės seniūnijos seniūnė Daiva Bliūdžiuvienė, miesto, eglės papuošimai ir fejerverkai atsiėjo iki 5 000 eurų.

„Teko pirkti naują girliandą eglei, nes praėjusiais metais patyrėme vandalų išpuolį. Auksiniais dažais perpurškėme turimus žaisliukus“, – pasakojo seniūnė.

Žaisliukus buvo kviečiami dovanoti ir gyventojai bei įmonės: eglutę jais papuošė Priekulės socialinių paslaugų centro, bendruomenės atstovai, Naujosios g. gyventojai ir kt.

Seniūnė pasidžiaugė, kad eglė gražiai atrodo ne tik tamsiuoju paros metu, bet ir dieną, o savo pirmąjį išbandymą – naktį siautusį vėją – atlaikė sėkmingai.

 

Eglės įžiebimo akimirkos  – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 332 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,