Mano Gargždai



Sporto centro direktoriaus tikslas – kuo daugiau sportininkų pirmenybėse

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės sporto centro direktorius Vaidotas Liutikas susitiko su rajono sporto klubų vadovais. S. Gulbino nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės sporto centro direktorius Vaidotas Liutikas susitiko su rajono sporto klubų vadovais. S. Gulbino nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybės sporto centro direktorius Vaidotas Liutikas susitiko su rajono sporto klubų vadovais. Kartu su jais V. Liutikas aptarė klubų problemas, sporto vizijas bei naujausius sumanymus.

Pagrindinis susitikimo tikslas, pasak V. Lituko, buvo aptarti klubų problemas, pristatyti sporto centro viziją bei pasikeitimus.

„Norime vykdyti šiokius tokius pasikeitimus sporto centre. Pasiūlymus artimiausiu metu pristatysime rajono tarybai. Kol ji pasiūlymų dar nepatvirtino, apie juos kol kas kalbėti dar anksti – reikia iki galo ir kruopščiai parengti projektus“, - portalui mano-gargzdai.lt sakė V. Liutikas.

Į susitikimą su V. Liutiku atvyko apie 15 sporto klubų vadovų. Iš viso rajone yra užregistruoti 24 sporto klubai. Tačiau aktyvių, anot V. Liutiko, yra tiek, kiek atvyko į susitikimą.

„Džiugu, kad rajone puoselėjamos įvairios sporto šakos – ne tik futbolas, krepšinis, bet ir lengvoji atletika, jodinėjimas, šachmatai ir taip toliau“, - kalbėjo V. Liutikas.

Jis su klubų vadovais aptarė rajono sporto vizijas. V. Liutikas siekia, kad pirmenybėse žaistų ne tik futbolininkai, bet ir kitų sporto šakų atstovai.

„Reikia skatinti aktyvų ir dar aukštesnio lygio sportą ne tik mieste, bet ir mažuose miesteliuose, kaimuose. Šis susitikimas mums visiems buvo proga aptarti ne tik planus, bet ir problemas. Be jokios abejonės, didžiausia bėda yra sporto aikštynai ir salių būklė. Reikia gerinti sportavimo sąlygas. Be jokios abejonės, visi klubų vadovai pritarė tam, kad Gargždams yra būtinas sporto kompleksas su baseinu. Žinodami bendras problemas, toliau galėsime dirbti vieningai ir siekti bendrų rezultatų“, - patenkintas susitikimu su kolegomis sakė V. Liutikas. 

 

S.Gulbino fotografijos iš susitikimo:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 252 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,