Mano Gargždai



„Sušildykim vieni kitus!“ – mezginiai jau pasiekė daugiau nei 200 vaikų

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Akcijos dalyvių nuotr. Akcijos dalyvių nuotr.

Užbaigiame tradicinę fondo inicijuotą socialinę mezgimo akciją „Sušildykim vieni kitus“, kurios metu kvietėme visus megzti ir dovanoti savo mezginius nepasiturinčiose šeimose gyvenantiems vaikams, o taip pat kūdikiams, gimusiems per anksti, bei mažyliams augantiems kūdikių bei globos namuose. Socialine mezgimo akcija siekėme suvienyti mažus ir didelius, kad neprailgtų trumpos rudens ir žiemos dienos bei ilgi vakarai.

 

Nuoširdžiai dėkojame visiems, kurie skyrė savo laiką, rankų šilumą ir gerumą. Dėkojame jau ne pirmus metus dalyvaujančioms šioje mezgimo akcijoje, garbaus amžiaus moterims, lankančioms Vilniaus miesto socialinės paramos centro senjorų dienos centrus „Diemedis“ bei „Atgaiva“, Klaipėdos soc. paslaugų dienos centrą „Danė“, Kauno Panemunės, Gargždų Viliaus Gaigalaičio bei BĮ Klaipėdos miesto socialinės globos namuose gyvenančioms senjorėms; taip pat Kauno Tremtinių klubą, BĮ Kauno kartų namus bei Kauno m. soc. paslaugų centrą Dainava lankančioms moterims ir Vilniaus m. Krizių centre gyvenančioms moterims. Dėkojame socialiniams darbuotojams už puikų organizavimą.

Taip pat mums nepaprastai smagu, kad tradiciškai prie šios akcijos prisijungia Lietuvos kultūros tarybos darbuotojai, Gridin's Group kolektyvas bei daugelis mokančių ir mylinčių mezgimą. Šiais metais numegzta virš 500 kojinyčių porų, taip pat gausa nuostabaus grožio megztukų, liemenių, kepuryčių, šalikėlių bei apklotukų neišnešiotukams.

Dėkojame įmonėms, kurios aprūpina mūsų mezgėjus siūlais – Siūlinei.lt, D.Vilnonio įm. Midara, Vilnos Namams bei kauniečių siūlų namams Casa Lana.

Nuostabaus grožio mezginiai jau pasiekė daugiau nei 200 vaikučių, kuriuos aplankėme kalėdinės gerumo akcijos metu, apklotukai artimiausiomis dienomis bus perduoti neišnešiotukams.

Tegul Jūsų mezginiai neleidžia sušalti vaikams žvarbiomis žiemos dienomis, o įdėtas gerumas šildo vaikų širdeles.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 274 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,