Mano Gargždai



Kretingalės pradinukai – konkurso „Švarių rankų šokis 17“ nugalėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

Ankstų penktadienio rytą Kretingalės pradinių klasių mokiniai vyko į Vilnių. Švietimo ir mokslo ministerijos salėje vyko iškilmingi konkurso „Švarių rankų šokis 17“ laureatų apdovanojimai.

 

Šiais mokslo metais Kretingalės pagrindinės mokyklos 1–4 klasių mokiniai tapo konkurso nugalėtojais. Iš 80 dalyvavusių įstaigų, šios mokyklos šokėjai pateko į geriausiųjų dešimtuką. Mokinius ruošė šokių mokytojas Aurimas Andrijauskas, pradinių klasių mokytojos Vaida Skripkauskienė, Adelė Zūbienė, Laimutė Paukštienė, Zita Genutienė ir visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Vilija Veiverė.

Ministerijos salėje vaikus ir mokytojas sveikino Seimo nariai ir jų patarėjai, ULAC (Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras) medikai, Sveikatos apsaugos, Švietimo ir mokslo ministerijų atstovai.

Po apdovanojimų, gausių vaišių ir prizų, Kretingalės pagrindinės mokyklos mažiausieji skubėjo pasigėrėti sostine. Vaikai pasidžiaugė puošnia kalėdine egle, užsuko į Katedrą, apžiūrėjo Gedimino pilį, smagiai leido laiką Žaislų muziejuje.

Kupini gerų emocijų ir įspūdžių, vėlai vakare, mažieji nugalėtojai grįžo namo.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 373 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,