Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savivaldybės vadovai dalyvaus komitetų posėdžiuose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Šią savaitę vadovai dalyvauja Komitetų posėdžiuose.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį 14 val. pirmininkaus Strateginio planavimo komisijos posėdžiui.

Antradienį 14 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Klaipėdos rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių panaikinimo, gyvenamųjų vietovių teritorijų ribų nustatymo ir pakeitimo.

Trečiadienį su Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėju Algirdu Ronkumi vyks į pasitarimą Lietuvos automobilių kelių direkcijoje Vilniuje dėl kelių rekonstrukcijos planų 2018 m.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė pirmadienį 10 val. dalyvavo pasitarime dėl Klaipėdos rajono vandenviečių apsaugos zonų įteisinimo. 14 val. dalyvaus Strateginio planavimo komisijos posėdyje.

Antradienį 9 val. dalyvaus pasitarime dėl Priekulės viešųjų erdvių projekto planavimo, 10 val. – pasitarime dėl prekybos ir paslaugų teikimo Kretingalės seniūnijoje nustatytose viešosiose vietose tvarkos aptarimo.

13.15 val. pirmininkaus Biudžetinių įstaigų vadovų darbo užmokesčio nustatymo komisijos posėdžiui.

14 val. dalyvaus pasitarime dėl Klaipėdos rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių panaikinimo, gyvenamųjų vietovių teritorijų ribų nustatymo ir pakeitimo.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl IGSNB „Kalotės kalnas“ prašymo prisijungti prie AB „Klaipėdos vanduo“ centralizuotų vandens tiekimo ir buitinių nuotekų tinklų.

Trečiadienį pavaduos merą.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė pirmadienį 14 val. dalyvaus Strateginio planavimo komisijos posėdyje.

Antradienį 9 val. dalyvaus pasitarime dėl Priekulės viešųjų erdvių projekto planavimo. 14 val. – pasitarime dėl Klaipėdos rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių panaikinimo, gyvenamųjų vietovių teritorijų ribų nustatymo ir pakeitimo.

Šeštadienį 12 val. dalyvaus renginyje „Dainomis apjuosta“ Vėžaičių kultūros centre.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pirmadienį 10 val. pirmininkavo pasitarimui dėl Klaipėdos rajono vandenviečių apsaugos zonų įteisinimo, 11 val. – pasitarimui su skyrių vedėjais ir seniūnais.

13.10 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Jakų mokyklos-darželio projektinių pasiūlymų, 13.50 val. – pasitarimui dėl mokyklų tinklo efektyvumo. 14 val. dalyvaus Strateginio planavimo darbo grupės posėdyje.

Antradienį 9 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Priekulės viešųjų erdvių projekto planavimo, 10 val. – pasitarimui dėl pylimo ir potvynio padarinių šalinimo S.B. „Purmaliai“.

10 val. pirmininkaus pasitarimui dėl prekybos ir paslaugų teikimo Kretingalės seniūnijoje nustatytose viešosiose vietose tvarkos aptarimo.

13 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Kalniškės piliakalnio medžių kirtimo.

14 val. dalyvaus pasitarime dėl Klaipėdos rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių panaikinimo, gyvenamųjų vietovių teritorijų ribų nustatymo ir pakeitimo.

Trečiadienį 10 val. pirmininkaus pasitarimui dėl IGSNB „Kalotės kalnas“ prašymo prisijungti prie AB „Klaipėdos vanduo“ centralizuotų vandens tiekimo ir buitinių nuotekų tinklų.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius pirmadienį 10 val. dalyvavo pasitarime dėl Klaipėdos rajono vandenviečių apsaugos zonų įteisinimo.11 val. pirmininkaus Poveikio aplinkai komisijos posėdžiui.13.10 val. dalyvaus pasitarime dėl Jakų mokyklos-darželio projektinių pasiūlymų, 14 val. –Strateginio planavimo darbo grupės posėdyje.

Antradienį 9 val. dalyvaus pasitarime dėl Priekulės viešųjų erdvių projekto planavimo, 10 val. – pasitarime dėl pylimo ir potvynio padarinių šalinimo S. b. „Purmaliai“, 10 val. – pasitarime dėl prekybos ir paslaugų teikimo Kretingalės seniūnijoje nustatytose viešosiose vietose tvarkos aptarimo.

13 val. dalyvaus pasitarimui dėl Kalniškės piliakalnio medžių kirtimo, 14 val. – pasitarime dėl Klaipėdos rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių panaikinimo, gyvenamųjų vietovių teritorijų ribų nustatymo ir pakeitimo.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl IGSNB „Kalotės kalnas“ prašymo prisijungti prie AB „Klaipėdos vanduo“ centralizuotų vandens tiekimo ir buitinių nuotekų tinklų.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį 11 val. dalyvaus pasitarime su skyrių vedėjais ir seniūnais, 14 val. – Strateginio planavimo komisijos posėdžiui.

Antradienį 9 val. dalyvaus pasitarime dėl Priekulės viešųjų erdvių projekto planavimo.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,