Mano Gargždai



Klaipėdos regionas pristatytas pirmoje šių metų tarptautinėje turizmo parodoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono turizmo informacijos centro nuotr. Klaipėdos rajono turizmo informacijos centro nuotr.

Sausio 9–14 dienomis Utrechte (Nyderlandai) vyko viena didžiausių ir gausiausiai lankomų turizmo ir laisvalaikio parodų Europoje „Vakantiebeurs“. 2017 metų „Vakantiebeurs“ turizmo parodoje apsilankė 108 779 lankytojai iš, kurių net 73 proc. domėjosi Europos šalimis.

 

Klaipėdos rajonas šioje parodoje dalyvavo jau antrąjį kartą. Bendrame Lietuvos stende turizmo išteklius pristatęs Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras kvietė lankytojus atvykti į keturių vandenų kraštą. Kaip ir pernai, Klaipėdos rajonas parodoje dalyvavo kartu su Klaipėdos regiono ir Druskininkų turizmo informacijos centrais.

Parodos lankytojai, planuodami vasaros keliones per Baltijos šalis, ypač domėjosi kempingais, lankytinomis vietomis bei aktyviomis pramogomis pajūryje. Turistai parodoje lankėsi tikslingai, pasiruošę sąrašus bei klausimus apie planuojamas aplankyti šalis.

Nemaža dalis apsilankiusiųjų parodoje jau yra buvę Lietuvoje, todėl juos domino naujos pramogos bei apgyvendinimo galimybės. Didžioji dalis Nyderlandų turistų į Lietuvą planuoja atvykti keleiviniu keltu Kylis–Klaipėda, todėl Lietuvos pajūrio lankytini objektai jiems ypatingai aktualūs.

 

Parodos akimirkos – Klaipėdos rajono TIC nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 275 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,