Mano Gargždai



„Gargždų SC“ tinklininkės – turnyro Šiauliuose nugalėtojos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Komandos nuotr. Komandos nuotr.

Savaitgalį Šiauliuose dunksėjo ir tinklinio kamuoliai. Čia vyko turnyras „Kane‘s“ arenos taurei laimėti.

 

Turnyre dalyvavo šešios vyrų ir tiek pat moterų komandų. Čia puikiai pasirodė „Gargždų SC“ moterys mėgėjos. Komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. Savo pogrupyje gargždiškės įveikė Kauno „Bellonos“ ir Vilniaus „Mix“ komandas rezultatu 2:0 ir pateko į finalą.

Antrą ir trečią vietas užėmusios komandos iš skirtingų pogrupių tarpusavyje sužaidė atkrintamąsias varžybas. Tai lėmė „Gargždų SC“ žaidėjoms pusfinalyje vėl susitikti su Vilniaus „Mix“ komanda. Bet ir šįkart mūsiškės įtikinamai prieš jas laimėjo, įgydamos teisę kovoti dėl aukso medalių.

Savo pogrupyje nė vienų varžybų taip pat nepralaimėjo Šiaulių „Artilux“ komanda, tad šeimininkės ir tapo pagrindinėmis varžovėmis. Finalas buvo įtemptas, šiaulietes palaikė gausus sirgalių būrys, jos neįtikėtinai gerai gynėsi. Gargždų merginos atkakliai sužaidė puolime ir čia pranokusios varžoves iškovojo pergalę rezultatu 2:1. Kova vyko įtemptai, taškas į tašką, tad labai saldus tas pergalės skonis. Sveikinimai „Gargždų SC“ moterų komandai su I vieta.

„Gargždų SC“ garbę gynė: Jolita Narkevič, Rasa Šideikienė, Raminta Leščinskaitė, Akvilija Vilimienė, Vilma Gečienė, Julija Stankevičiūtė, Jolanta Žukauskienė, Jurgita Kazlauskienė.

 

Dalyvių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 370 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,