Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savivaldybės vadovų dėmesys – Tarybos posėdžiui

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Ketvirtadienį 10 val. Savivaldybės vadovai dalyvauja Tarybos posėdyje.

 

Meras Vaclovas Dačkauskas antradienį 10.30 val. dalyvauja pasitarime dėl automobilių stovėjimo aikštelių Gargžduose, 14 val. – pasitarime dėl Klaipėdos rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių panaikinimo, gyvenamųjų vietovių teritorijų ribų nustatymo ir pakeitimo.

Trečiadienį nuo 9 val. iki 11.30 val. vykdys vadovų atestaciją.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė antradienį 9 val. dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje, 10.30 val. – pasitarime dėl automobilių stovėjimo aikštelių Gargžduose, 14 val. – pasitarime dėl Klaipėdos rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių panaikinimo, gyvenamųjų vietovių teritorijų ribų nustatymo ir pakeitimo.

16 val. dalyvaus pasitarime dėl Priekulės m. Klaipėdos g. sklypo formavimo ir pertvarkymo, 18 val. – Ievos Simonaitytės vardo premijos įteikimo iškilmėse Agluonėnuose.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė antradienį 14 val. dalyvaus pasitarime dėl Klaipėdos rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių panaikinimo, gyvenamųjų vietovių teritorijų ribų nustatymo ir pakeitimo, 16 val. – pasitarime dėl Priekulės m. Klaipėdos g. sklypo formavimo ir pertvarkymo, o 18 val. – Ievos Simonaitytės vardo premijos įteikimo iškilmėse Agluonėnuose.

Trečiadienį 10 val. dalyvaus Socialinės paramos teikimo komisijos posėdyje.

 

Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas antradienį 10.30 val. pirmininkaus pasitarimui dėl automobilių stovėjimo aikštelių Gargžduose, 15 val. – pasitarimui dėl Dovilų kultūros centro renovacijos.

16 val. dalyvaus pasitarime dėl Priekulės m. Klaipėdos g. sklypo formavimo ir pertvarkymo, 17.30 val. – seniūnaičių sueigoje Sendvario seniūnijos patalpose, 18 val. – Ievos Simonaitytės vardo premijos įteikimo iškilmėse Agluonėnuose.

Penktadienį atostogaus.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius antradienį 9 val. pirmininkaus Saugaus eismo komisijos posėdžiui, 14 val. – pasitarimui dėl kelių valstybinėje žemėje.

14 val. dalyvaus pasitarime dėl Klaipėdos rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių panaikinimo, gyvenamųjų vietovių teritorijų ribų nustatymo ir pakeitimo, 16 val. – pasitarime dėl Priekulės m. Klaipėdos g. sklypo formavimo ir pertvarkymo.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė antradienį 9 val. dalyvaus Saugaus eismo komisijos posėdyje, 14 val. – pasitarime dėl Klaipėdos rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių panaikinimo, gyvenamųjų vietovių teritorijų ribų nustatymo ir pakeitimo.

15 val. pirmininkaus darbo grupės dėl melioracijos įrenginių avarinių gedimų šalinimo ir lietaus tinklų nuvedimo vertinimo kriterijų ir prioritetų nustatymo posėdžiui.

Trečiadienį 10 val. pirmininkaus Socialinės paramos teikimo komisijos posėdžiui, 14 val. – Vaiko gerovės komisijos posėdžiui.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,