Mano Gargždai



Lietuvos mokyklų žaidynėse – šachmatų kovos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Varžybų nugalėtojai. Zigmo Bitino nuotr. Varžybų nugalėtojai. Zigmo Bitino nuotr.

Sausio 23 dieną Sporto centro šachmatų-šaškių patalpose vyko pradinių klasių (2007 metų gimimo ir jaunesnių) moksleivių šachmatų varžybos.

 

Į jas susirinko trijų mokyklų komandos – Gargždų „Minijos“ progimnazijos, Ketvergių ir Dovilų pagrindinių mokyklų. Neatvykus į varžybas pagrindiniams pretendentams į aukščiausias vietas – Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos šachmatininkams – buvo leista dalyvauti dviem „Minijos“ komandoms.

„Minijos“ progimnazijos pirmoji komanda neturėjo rimto pasipriešinimo ir įveikė visus varžovus, tuo užsitikrindama pirmąją vietą. „Minijos“ antroji komanda taip pat nesunkiai įveikė kitas dvi komandas, tad jie – antri. O štai dėl trečios vietos vyko įnirtingas mūšis. Čia Dovilai su Ketvergiais sužaidė lygiomis rezultatu 2:2, todėl reikėjo skaičiuoti papildomus rodiklius. Šie palankesni buvo doviliškiams, tad jie – treti.

Nugalėtojų komandoje žaidė Paulius Rusteika, Danielius Antužis, Dovydas Spevak ir Ema Venckutė. Komandos vadovė – mokytoja Rasa Marcinkevičienė.

Prie lentų geriausiais buvo pripažinti: prie pirmos – Paulius Rusteika („Minija“ I), prie antros – Danielius Antužis („Minija“ I), prie trečios – Dovydas Spevak („Minija“ I), prie ketvirtos – Jogailė Paliulytė (Dovilai).

Nugalėtojai iškovojo teisę vasario 3 dieną atstovauti rajonui finalinėse varžybose Jonavoje.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 383 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,