Mano Gargždai



Į aukštesnį „Dainų dainelės“ etapą – daugiau, negu įprasta atlikėjų

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
,,Šiais metais visų kolektyvų pasirodymai buvo aukšto lygio" - džiaugėsi Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Irena Barbšienė. S.Gulbino nuotr. ,,Šiais metais visų kolektyvų pasirodymai buvo aukšto lygio" - džiaugėsi Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Irena Barbšienė. S.Gulbino nuotr.

Vakar Gargždų vaikų muzikos mokykloje įvyko rajoninis „Dainų dainelės“ etapas. Vaikai pasirodė taip gerai, kad konkurso organizatoriams teko prašyti papildomų vietų apskrities etape.

Šiemet į konkurso „Dainų dainelė“ apskrities etapą, kuris įvyks sausio 23 dieną Kretingos meno mokykloje, pateko: Urtė Stanevičiūtė iš Agluonėnų lopšelio-darželio „Nykštukas“ (vadovė Regina Valskienė); Vilius Gadeikis iš Gargždų lopšelio-darželio „Gintarėlis“ (vadovė Irena Bagdžiūnienė); Kretingalės lopšelio-darželio duetas Einaras Bagdonavičius ir Olivija Mikniutė (vadovė Pranciška Kurmanskienė); Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos mokinė Lijana Judeikytė (vadovė Jovita Jokšienė); Ketvergių pagrindinės mokyklos mokinė Viktorija Kulikauskaitė (vadovė Audra Lingvenienė); Gargždų muzikos mokyklos auklėtiniai Ugnius Gapšys (vadovas Gžegošas Krušinskis) ir Emilija Martinkutė (vadovė Danguolė Gerdauskienė) bei du „Svirplio“ kolektyvai – jaunesniųjų vaikų ansamblis ir vyresnių mokinių mišrus ansamblis (vadovė Nijolė Usevičienė).

 

Pasirodymai – itin kokybiški

Šis gausus būrys talentingų atlikėjų – didesnis, negu įprasta. Apskrities atrankiniame etape Klaipėdos rajonui buvo skirtos 5 vietos. Tačiau rajoninėje “Dainų dainelės” atrankoje vaikai pasirodė taip gerai, kad juos komisija įvertino apyligiai. Komisijai teko skambinti į Vilnių ir prašyti papildomų vietų.

„Konkurso lygis kiekvienais metais būna kitoks. Ne visada visi kolektyvai būna gerai pasirengę. Tačiau šiais metais visų kolektyvų pasirodymai buvo aukšto lygio. Puikiai padirbėjo mokytojai, labai pasistengė vaikai. Pasirodymai buvo gražūs, muzikalūs – pagyrimo verti visi. Kadangi atlikėjai taip gerai pasirodė, skambinome konkurso organizatoriams į Vilnių ir paprašėme papildomų vietų apskirties atrankos etape. Iš tiesų buvo dar keturi atstovai, kurių rezultatai ne daug atsiliko nuo perėjusių į aukštesnį etapą, bet ir taip jau turime daug atstovų”, - puikiu rajoniniu konkursu džiaugėsi viena iš atrankos komisijos narių bei šventės kuratorių Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Irena Barbšienė. 

 

Akimirkos iš atrankos - S.Gulbino fotogalerijoje:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 291 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,